Kategoriler
Proje Haberleri

Başyapıt Dragos’ta yüzde 20 indirim

Başyazıcı Grup firmasının imzası ile Başyapıt Dragos projesi hayata geçiriliyor. Söz konusu olan proje İstanbul iline bağlı bulunan İstanbul ilçesinde yaşama kazandırılıyor. Modern ve yüksek mimarisi ile bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başaran projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bahsi geçen konutların çalışmalarının bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Tek bloktan meydana gelen proje 25 katlı olacak şekilde planlanmış durumda. Bahsi geçen proje bünyesinde dairelerin yanı sıra ticari konutlara da yer vermiş durumda. Cadde mağazaları ile ilgi gören proje bu sayede bölgedeki dükkan ihtiyacına da yanıt veriyor. Başyapıt Dragos projesi bünyesinde 150 adet konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Büyüklükleri de konutların büyüklüklerine göre değişiyor. Başyapıt Dragos projesinde yer alan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak inşa ediliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise 84 metrekare ile 188,23 metrekare arasında değişiklik gösterecek şekilde planlanmış durumda.

Projede yer alan konutların ödeme planı nedir?

Projede konutlara liste fiyatı üzerinden yüzde 10 indirim sağlanıyor. Bahsi geçen Başyapıt Dragos projesi için peşin alımlarda yüzde 20 indirim avantajı mümkün.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tiplerine ve konutların büyüklüklerine göre değişiyor. Başyapıt Dragos projesinde yer alan 1+1 konutlar 632 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan 2+1 konutların fiyatları ise 1 milyon 500 bin TL’den başlıyor. Bahsi geçen 3+1 konutların fiyatları ise 1 milyon 700 bin TL’den başlayarak alıcılarına sunuluyor.

Konutların 2019 yılı içerisinde tamamlanıp alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0 216 441 43 00