Kategoriler
Proje Haberleri

Batı Yakası Bağlıca 2023 ilk çeyreğinde teslim

Batı Yakası Bağlıca konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Ankara’nın Etimesgut İlçesinde yükselen proje Tokyar İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar dubleks müstakil villalardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje Etimesgut İlçesi Bağlıca Mahallesi üzerindeki 7 bin 825 metrekarelik proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede üç tip villa seçeneği sunulmaktadır. Bu villaların hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Batı Yakası Bağlıca kaliteli işçiliğe sahip villaları ile dikkat çekmektedir. Villa içlerinde yerden ısıtma sistemi, vestiyer, kiler, giyinme odası, ankastre set gibi olanaklara yer verilmiştir. Ayrıca her villanın kendine özel müstakil bahçesi vardır.

19 adet villanın yer aldığı site içerisinde kapalı garaj, avlu, çok amaçlı spor sahası, çocuk oyun alanı, kamera sistemi, otopark gibi olanaklara sahiptir. Ankara villa projesi kapsamında toplam 19 adet müstakil villa yer almakta olup 4 bin metrekarelik yeşil alan, oyun parkı, spor alanı ve 7/24 güvenlik hizmetleri de bulunmaktadır. Bu villalar 3+1, 4+1 ve 5+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca villaların büyüklükleri brüt 261 metrekare ille 322 metrekare arasında değişmektedir.

Batı Yakası Bağlıca konumu ve fiyatları hakkında

Batı Yakası Bağlıca konut projesi, Etimesgut Bağlıca mevkiinde konumlandırılmıştır. Doğayla iç içe proje aynı zamanda günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya yakın mesafede yer almaktadır. Ayrıca kent ormanına da komşu konumdadır.

Proje kapsamında satışları devam eden villaların henüz fiyatları belli olmamıştır. Ayrıca projenin 2023 yılının ilk çeyreğinde teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0506 623 68 66 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…