Kategoriler
Proje Haberleri

Bcity Gümüşlük Evleri lansmana özel fiyatlarla satışta

Bcity Gümüşlük Evleri projesi delüks daire ve müstakil villa seçenekleri ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda bu proje Bodrum City Grup İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 3.008 metrekarelik arsa alanı üzerinde 8 blok ve 12 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Bunların 8 tanesi delüks daire, 4 tanesi ise müstakil villalardan oluşmaktadır. Huzurlu ve konforlu yaşam alanlarıyla dikkat çeken proje hakkında detaylı bilgi için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Bodrum City Grup İnşaat güvencesi ile yaşama geçirilen proje 3.008 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında 8 blok ve 12 adet bağımsız bölüm yer almaktadır. Bu bağımsız bölümler 8 tanesi delüks daire, 4 tanesi ise müstakil villalardan oluşmaktadır. Ayrıca villaların 2 tanesi tek katlı villa, 2 tanesi ise dubleks villa seçeneklerine sahiptir. Projedeki konutların tamamı ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 delüks dairelerin büyüklüğü brüt 100 metrekaredir. Aynı zamanda 3 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 130 metrekare olmaktadır. 7/24 güvenlik ve kamera kontrol sistemi ile korunan sitede şifreli ana giriş kapısı bulunmaktadır. Her daireye özel açık otopark alanı mevcuttur.

Sitede özel peyzaj alanları ve bahçe kullanım alanları ile birlikte otomatik sulama sistemi yer almaktadır. Üstelik tüm villaların kendine ait müstakil açık yüzme havuzları bulunmaktadır. Tüm konutların salon, mutfak ve yatak odalarında 10 mm. ithal lamine parke uygulaması yapılmaktadır. Ebeveyn banyo ve ortak kullanım banyolarda ithal seramik kullanılmıştır. Aynı zamanda Linear Rossa ısıcam konfor İtalyan marka alüminyum doğramalar ile Vanucci mutfak ve banyolar Dortek lake kapı kullanılmıştır. Mutfaklar Franke ankastre ocak, fırın, aspiratör ve bulaşık makinası ile donatılmıştır. Samsung VRF gizli tavan tipi iklimlendirme sistemi yer almaktadır. Ayrıca villalarda Frankische yerden ısıtma sistemi ve şömine mevcuttur.

BCİTY Gümüşlük Evleri konumu hakkında

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde yer alan proje Gümüşlük Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Tarihi Antik Myndos kenti Gümüşlükte konumlanan proje doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Konutun bulunduğu muhit, alışveriş merkezleri, eğlence merkezleri, marketler, semt pazarları ve spor salonları gibi birçok sosyal aktivite alanına sahiptir. Ayrıca, muhitte hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları da bulunmaktadır. Konutların yakın çevresinde dolmuş, metro, minibüs ve otobüs durakları da bulunmaktadır.

Bcity Gümüşlük Evleri fiyatları ne kadar?

Bcity Gümüşlük Evleri projesinde lansmana özel fiyatlarla satışa sunulmuştur. Oturma hazır durumda olan bu konutlar banka kredisine uygun yapıdadır. Brüt 100 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 7.450.000 TL ile 7.950.000 TL arasında değişmektedir. Aynı zamanda brüt 130 metrekare olan 3 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 14.450.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0252 393 85 00 ve 0545 505 26 04 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…