Kategoriler
Emlak Haberleri

Be Life Çekmeköy proje detayları

Be Life Çekmeköy konut projesi İstanbul Proje Yapı İnşaat firması tarafından hayata geçiriliyor. Henüz inşaat aşamasında olan yapılar B konut segmenti üzerinden alıcısını beklemektedir. Daire teslimatının kaba inşaat olarak belirlendiği projede teslimatlar 2020 yılı içerisinde gerçekleşecek. 

Be Life Çekmeköy proje özellikleri

Anadolu Yakası’nın gelişmekte olan ilçeleri denildiği zaman hemen akla gelen Çekmeköy’e yeni bir konut projesi kazandırılıyor. İstanbul Proje Yapı İnşaat imzasının konuştuğu projede, toplam 10 bin 400 metrekare arsa alanı kullanılmıştır. 8 blok üzerinden planlaması yapılan konutlarda toplamda 169 adet daire bulunuyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin alıcısının tercihine sunulduğu projede her bina 5 kat üzerinden tasarlanmıştır.

1+1 daire seçeneklerinde boyutlar 62 metrekare olarak belirlenmiş, 2+1 daire seçeneklerinde ise 122 metrekare boyuta sabitlenmiştir. 3+1 daire tercihinizde sizleri 145 metrekarelik geniş bir alan bekliyor. Net ile brüt metrekare arasındaki fark unutulmamalı; 1+1 dairelerde bu oranın net olarak 47 metrekareden, 2+1 dairelerin net metrekaresinin 83 ile açıldığı bilinmelidir.

Modern tasarımın gözler önüne serildiği projede daire içlerinde balkonlar mevcuttur. Bahçe ve teras alternatifi ile gözleri boyayan Be Life Çekmeköy projesi aynı zamanda alanını yüzde 75 oranında yeşillikle kapladı. İki orman arasında yer alan konumu sayesinde doğa severlerin bir araya geleceği bölgede peyzaj alanlarına özel göletler, ahşap körüler ve ağaçlık alanlar eklenmiştir.

Sosyal olanakları bakımından yaşam alanı olarak Be Life Çekmeköy’ü tercih edenlerin yüzleri gülüyor. Yetişkinler kadar çocukların ihtiyaçları gözetilerek planlaması yapılan sosyal olanaklar arasında; çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzları, yetişkin yüzme havuzları bulunmaktadır. Ayrıca fitness salonu ve sauna gibi donatılar olmazsa olmazlar arasında yer alıyor.

Güvenliğin 7/24 aktif olarak çalıştığı bölgede aynı zamanda kameralı güvenlik sistemi oldukça gelişmiş bir vaziyettedir.

Projede sahip olunan ulaşım imkanları

Be Life Çekmeköy konut projesi, Kuzey Otoyolu, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantılarının tam ortasında yer almaktadır. Ayrıca konumu nedeniyle oldukça stratejik bir bölgeye sahip olduğu dikkatlerden kaçmıyor. Şehir merkezine olan uzaklığı nedeniyle tercih edilmeyecek bir konut projesi olarak düşünülmemeli, projenin sahip olduğu ulaşım imkanları göz önünde bulundurulmalıdır. Sosyalleşmenin her daim açık olduğu bölgede kafe, restoran, alışveriş merkezi, eğitim ve sağlım kurumları sizleri bekliyor.

Kardiyum AVM’ye 5 dakikalık mesafesi, İELEV Eğitim Kurumlarına olan 7 dakikalık mesafesi ile ön plana kolayca çıkan Be Life Çekmeköy; Doğa Koleji, Amerikan Koleji, Özyeğin Üniversitesi, Metrogarden AVM, Sezin Koleji, Buyaka AVM, IKEA, Hisar Hospital gibi önemli kurum ve kuruluşları ile alıcıya son derece açıktır.

Fiyatların belirlenmediği konut projesinde daha fazla detay öğrenmek için irtibat kurunuz.