Kategoriler
Proje Haberleri

Begonia Garden Alanya satışları başladı

Begonia Garden Alanya projesi lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Antalya’nın Alanya İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje İKY Group tarafından hayata geçirilmektedir. 2.141,22 metrekare arsa üzerinde kurulu site içerisinde toplam 27 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

2.141,22 metrekare arsa üzerinde kurulu site içerisinde toplam 27 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 46 metrekare ile 52 metrekare arasında değişmektedir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 88 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 160 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık yüzme havuzu, sauna, buhar odası, duş ve soyunma odaları, jakuzi, spor alanı ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra barbekü alanı, dinlenme odası, oturma alanları ve masa tenisi mevcuttur.

Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak merkezi sistem mevcuttur. Daire giriş kapıları çift emniyetli dürbünlü özel tasarım çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti, lake mutfak dolapları ve granit mutfak tezgahı bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve temperli cam duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

Begonia Garden Alanya konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Antalya’nın Alanya İlçesi Oba Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar deniz, doğa ve havuz manzarasına sahiptir. Alanya merkeze 5 kilometre ve denize 2,5 kilometre uzaklıkta yer almaktadır.  Alanya Hastanesi’ne 1500 metre ve Havaalanına 35 kilometre uzaklıktadır.

Begonia Garden Alanya projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 52 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 1.175.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (530) 626 82 07 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…