Kategoriler
Proje Haberleri

Belek Moonlight Konutları satışları başladı

Belek Moonlight Konutları projesi huzurlu yaşam standartları ve lüks yapı ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Antalya’nın Serik İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje NF İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Modern tasarımlı site içerisindeki 2 blokta 1 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

NF İnşaat firması güvencesi ile yaşama geçirilen projede her biri 3 katlı olmak üzere 2 adet konut bloğu yükselmektedir. Bahsi geçen bloklarda 1 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 55 metrekaredir. Ayrıca 1 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 48 metrekare olmaktadır. Binanın iskanı alınmış durumda olup sıfır hiç oturulmamıştır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur.

Sosyal alanlar içerisinde ortak açık yüzme havuzu, güneşlenme alanları, kamelyalar ve yeşil alanlar yer almaktadır. Bununla birlikte bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bunun yanı sıra görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde Silvirline ankastre mutfak seti bulunmaktadır.​ Dairelerde kullanılan bütün malzemeler birinci sınıf kalitede olup lüks bir yaşam fırsatı sunmaktadır.

Belek Moonlight Konutları konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Antalya’nın Serik İlçesi Belek Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik turizm beldelerine yakın konumda yükselen proje doğa ve havuz manzarasına sahiptir. Cadde üzerindeki konumu ile pek çok lokasyona yakın konumda yer almaktadır.

Belek Moonlight Konutları projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 55 metrekare olan 1 artı 1 dairelerin fiyatı 1.995.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (532) 641 03 61 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…