Kategoriler
Proje Haberleri

Bella Loca Kepez Haziran 2023’te teslim

Bella Loca projesi her detayında konfor ve ferah bir yaşam ön planda tutulmuş olup eşsiz manzaralı bir hayat sunulmuştur. Projenin konumu Antalya’nın Kepez İlçesi’nde yer almaktadır. 3.711 metrekarelik arsa alanı üzerinde 2 blok ve toplam 42 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Konforlu yağısı ve eşsiz manzarasıyla dikkat çeken proje 3.711 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 7 katlı 2 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 42 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 113 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 96 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Bununla birlikte şifreli giriş kapıları ve görüntülü led ekran merkezi diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı ve açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde ortak yüzme havuzu, güneşlenme alanları ve panoramik modern peyzaj alanı bulunmaktadır.

Jeneratör, şebeke suyu arıtma sistemi, otomatik sulama sistemi ve her blokta çift asansör gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Asma tavan ve tavan dekorasyon ile dekoratif led ve spot aydınlatmalar bulunmaktadır. Birinci sınıf lake, modern mutfak sistemleri, ithal ankastre mutfak cihazları, ahşap kaplama ve lake boyalı iç kapı, vestiyer, banyo dolapları mevcuttur. Lüks ve modern camlı duşakabin, elektrikli panjur sistemi, klima altyapısı ve çamaşır makinesi dolabı gibi pek çok donanım yer almaktadır. Bunun yanı sıra birinci sınıf granit ve seramik döşemeler ile derzli ve dekoratif Şamiye parke yer döşemeleri uygulanmaktadır.

Bella Loca konumu hakkında

Proje, Antalya’nın Kepez İlçesi Çankaya Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik söz konusu projede dairelere Antalya’nın en güzel konumunda deniz ve doğa manzaralı bir yaşam sunulmaktadır. Yakın çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Bella Loca fiyatları ne kadar?

Bella Loca projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 113 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 4.250.000 TL ile 5.400.000 TL arasından değişmektedir. Ayrıca projenin teslimi Haziran 2023 tarihinde yapılacaktır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (506) 029 62 55 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…