Kategoriler
Proje Haberleri

Benesta Amos Living yakında başlıyor

Lüks villa projesi Esta Construction firması tarafından Marmaris’in en gözde koylarından olan Amos Koyu’nda hayata geçirilecektir. Yapım aşamasında olan Benesta Amos Living projesinde ön çalışmalar devam etmektedir. Proje özellikleri neler? Projede hangi konut tipleri yer alıyor? Villaların fiyatları ne kadar? Proje hakkındaki bütün detaylara haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Esta Construction firması tarağında hayata geçirilecek konut projesi, müstakil villalardan meydana gelmektedir. Deniz üzerinde konumlandırılan, özel havuza sahip villa alternatiflerinin bulunduğu projede 540 metrekarelik alana sahip kapalı sosyal yaşam tesisi bulunmaktadır. Aynı zamanda korunaklı villalarda ebeveyn banyosu, geniş balkonlar, özel yüzme havuzu, veranda, teras, özel bahçe gibi olanaklarda bulunmaktadır.

Söz konusu villa projesi henüz yapım aşamasında olup villaların fiyatları ve özeme planının yakın zamanda belli olması beklenmektedir. Proje kapsamında kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, buhar odası, dinlenme alanları, toplantı odası ve misafir süiti gibi sosyal alanlara yer verilecektir. Ayrıca projede ahşap tasarımlı iskele ve liman gibi olanaklar da bulunuyor.

Benesta Amos Living fiyat listesi

Marmaris villa projesinde yer alan villalar için henüz ön çalışmalar devam etmektedir. Bu nedenle henüz villaların fiyatları ve ödeme koşulları belli olmamıştır.

Proje nerede yer alıyor?

Villa projesi Muğla İli, Marmaris İlçesi, Amos Koyu’nda hayata geçirilecektir. Aynı zamanda proje sağlık kurumlarına, plajlara, parklara yakın mesafededir. İçmeler Merkeze 18 km uzaklıkta yer alan proje Datça’ya ise 88 km uzaklıkta yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 0 899 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…