Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Benesta Bahçelievler projesinde ön talep aşaması başladı

Benesta Bahçelievler projesi, İstanbul’un Avrupa bölgesine renk getiriyor. Ön talep aşamasında olan konut projesi Esta İnşaat imzasını taşıyacak. Bahçelievler bölgesinde hayat bulması beklenen projede henüz ödeme koşulları belirsiz.

Benesta Bahçelievler proje özellikleri

İstanbul’un Avrupa yakasını süsleyen konut projesi Esta İnşaat’ın katkılarıyla hayat bulacak. 27 bin 602 metrekarelik alanda yükselmesi beklenen yapılarda farklı konut tipleri bir araya getirildi. Toplamda 471 konuttan meydana gelen projede 40 adet dükkâna yer verilmiştir. Konut tipleri bakımından 1+1, 2+1 ve 3+1’e ayrılan yapı, zemin +5 kat ve 13 kat şeklinde tasarlandı. 1+1 dairelerin sayısını 242’ye yükselten firma, 2+1 daireleri 220 adet olarak belirledi. 3+1’lerin yalnızca 8 adet olduğu konut projesi 4 bloktan oluşmaktadır. Dükkân kısmının A ve B blokta bulunduğunu açıklayan Esta İnşaat, projeye “Benesta Bahçelievler” adını verdi.

Projede sosyal donatı ve ulaşım seçenekleri

Benesta Bahçelievler projesinde açık ve kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır. Güvenlik sistemlerinin genişletileceği alan içerisine açık ve kapalı otopark geliştirildi. Merkezi ısıtmanın olduğu konut içlerinde ısı pay ölçer kullanılmaktadır. Araç kapasitesinin 1361’e yükseltildiği bilgisine karşılık, peyzaj alanlarına önem gösterildi. Ulaşım bakımından konutlar E5 karayoluna oldukça yakın bir mesafede yükselmektedir. Kabataş-Bağcılar tramvay hattının geçtiği bölgede projelendirme aşaması sürdürülüyor.

Esta İnşaat ön talep sürecini başlattı!

Benesta Bahçelievler’in yapı denetimi ve zemin etüdü tamamlanmış olup; deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun hale getirilmiştir. Radye temele sahip projede henüz fiyatlar ve daire boyutları belirsizliğini koruyor. Detaylı bilgi edinmek isteyenler; aşağıdaki iletişim bilgileri ile firmayla irtibatta kalabilir.

İletişim bilgileri:

Bahçelievler Mah. Adnan Kahveci Bulv. No:6 34180 Güngören/İstanbul

444 0 899 / [email protected]

Benesta projelerine göz atmak için tıklayınız.