Kategoriler
Proje Haberleri

Benesta BenLeo Acıbadem lansmana özel avantajlarla satışta

Benesta BenLeo Acıbadem, İstanbul’un asırlık semti Acıbadem’de yapımı sürmekte olup kaba inşaatının yüzde 70’i tamamlanmıştır. Benesta BenLeo Acıbadem projesinde lansmana özel avantajlı satışlar başlamıştır. Söz konusu proje değerli lokasyonu, geniş yeşil alanları, incelikle bir araya getirilen mimari detayları “Her şey Dahil Lüks’” yaşam seçenekleri ile bütünleştirmektedir. Üstelik proje şehir merkezinde ve doğa ile iç içe yaşamak isteyen ailelere hitap etmektedir.

Benesta BenLeo Acıbadem “Her şey Dahil Lüks” konsept anlayışıyla tasarlandı

Bahsi geçen proje estetikle bütünleşmiş konforu merkezine almakta olup yeşili sosyal yaşamla buluşturmaktadır. Bu özellikleri ile “Her şey Dahil Lüks” konsept anlayışı ile tasarlanmıştır. Yeşil alanlarla çevrelenmiş bir doğanın içinde yükselen projede her dairede geniş kullanım alanına sahip balkon, bahçe veya teras bulunmaktadır. Daireler 2 artı 1’den 6 artı 1’e kadar değişen konut tiplerinden oluşmaktadır. Üstelik simpleks, bahçe dubleks, çatı dubleks, teras bahçeli ve loft daireleriyle farklı yaşam seçenekleri sunmaktadır. Bununla birlikte Benesta BenLeo Acıbadem’de daireler 3 metre tavan yüksekliğiyle ferah bir yaşam sunmaktadır. Sarayburnu’ndan Kalamış’a 180 derece deniz manzaralı loftları ve doğayla iç içe bahçe katları ile yepyeni bir yaşam seçeneğiyle alıcılarını bekliyor.

Benesta Genel Müdürü Roksana Diker proje hakkındaki detayları paylaşmıştır. Diker; “Yaşadığınız ev, gerçekten lüks mü, yoksa biraz mı? Sizi ‘Benesta BenLeo Acıbadem’ ile tanıştıralım. 550 daireli, her detayı incelikle tasarlanmış mimari özelliklere sahip projemiz lansman döneminde büyük ilgi görmektedir. Bu hususta projenin rafine mimari etkisinin ve inşaatın hız kesmeden devam etmesinin büyük etkisi bulunmaktadır. Dünya standartlarında geliştirdiğimiz ve yaşamı özel kılan inceliklerle tasarladığımız projemizi ‘Her şey Dahil Lüks’ konsepti ile bugün lansmana özel satış avantajlarıyla sunuyoruz.” açıklamışında bulunmuştur. Projenin teslim tarihi ise 2024 yılı Aralık ayı olarak planlanmaktadır.

Söz konusu proje deprem güvenliği açısından oldukça sağlam bir kaya platformu üzerinde inşa edilmektedir. Üstelik bütün yapı güvenliği unsurları, son deprem yönetmeliği olan 2019 düzenlemeleri esas alınarak planlanmıştır. Özel ve uluslararası standartlarda cephe ayrıntıları, ses, ısı ve su izolasyonu gibi yüksek mühendislik gerektiren çalışmalar uluslararası dev projelere de imza atan Benesta vizyonunu Acıbadem’e taşımaktadır.

İstanbul’un iki yakasının birleşme noktasında yer alıyor

Anadolu Yakası’nın Avrupa’ya en yakın merkezlerinden biri olmakla birlikte yeşil alanları ve sosyal yaşamıyla asırlık semti Acıbadem, Benesta BenLeo Acıbadem projesine ev sahipliği yapacak. Proje, İstanbul’un en temiz havasına sahip olan Çamlıca lokasyonuna komşu konumdadır. Üstelik oksijen deposu 200 dönümlük Gata Ormanı’na komşu konumda lüks ve huzurlu yaşam fırsatı sunmaktadır.

Konumuyla benzersiz bir lokasyonda inşa edilen Benesta BenLeo Acıbadem, her iki yakanın kapsamlı sağlık kuruluşlarına, köklü eğitim kurumlarına, renkli sosyal ve ticari hayatına birkaç dakikalık bir mesafede yer almaktadır. Söz konusu proje Akasya AVM’ye yürüme mesafesinde yer almaktadır. Çamlıca Kulesi, Bağdat Caddesi, Kadıköy, Kalamış Marina gibi Anadolu Yakası’nın renkli adreslerine yakın konumdadır. Ayrıca Zincirlikuyu, Beşiktaş, Levent, Mecidiyeköy, Taksim, Karaköy lokasyonlarına ve Boğaz hattına yakınlığı ile dikkat çekmektedir.

Benesta Genel Müdürü Roksana Diker, projedeki sosyal yaşama yeşil alan tasarımları ile öncelik verdiklerini belirtmiştir. Ayrıca Diker; “Bu projede yeşil alana ve sosyal yaşama çok önem verdik. 30.000 dönümlük arazimizin 15 dönümünü 2 futbol sahası büyüklüğünü BenLeo parka ayırdık. Bununla birlikte önce parkın çizimleri tamamlanmıştır. Ardından blokları etrafa yerleştirdik. Parkta her yaş grubu için 20 adetten fazla aktivite alanı bulunmaktadır. Acıbadem bölgesinde hatta Anadolu yakasında bir vaha olarak nitelendirebiliriz.” şeklinde konuşmuştur.

Benesta BenLeo Acıbadem fiyatları ne kadar? Ödeme planı nasıl?

Benesta BenLeo Acıbadem projesinde yüzde 25 peşinat ödeyerek daire sahibi olmak mümkün olmaktadır. Kalan tutar için ise 120 ay vade seçeneğiyle lansmana özel avantajlar sunmaktadır. Peşin satın alımlarında ise ayrıca yüzde 25 indirim fırsatı sunulmaktadır. Ayrıca fiyat listesi olarak bakıldığında 2 artı 1 dairelerin 8.250.000 TL’den başladığı projede kişiye özel esnek ödeme planları mevcuttur.

Benleo Park, doğa ile aranızdaki sınırları kaldırıyor

İlk olarak, yeşil alan ve peyzaj planlaması ile tasarıma yön verilen projede 15 dönüm alanda eşsiz büyüklük ve özellikteki ödüllü BenLeo Park tasarlanmıştır. Bunun ardından, projenin konsept planlaması ve vaziyet planı, park çevresine konumlandırılmıştır. BenLeo Park tasarlanmasının ardından etrafında seçkin çizgileriyle ve fonksiyonel yararı gözeten mükemmeliyetçi mimari anlayışıyla bir yaşam inşa edilmektedir. Proje, bu özelliğiyle dünya genelindeki mühendislik ilkelerini barındıran örnek bir tasarım ve yaşam projesi olarak karşımıza çıkmaktadır.

BenLeo Park, dünyanın dört bir yanında yükselen imza projeleriyle ve 9 farklı ülkede 80’i aşkın proje tecrübesiyle inşa edilmekte olup iki futbol sahası büyüklüğündedir. BenLeo Park içerisinde, biyolojik göl, kumsallı havuz ve güneşlenme terası ön plana çıkmaktadır. Ayrıca yoga, pilates alanları, zen bahçeleri, yürüyüş parkurlarıyla sağlıklı yaşamda ihtiyaç duyulan tüm özelliklere sahiptir. Büyük ağaçların dikilebilmesi ve zengin bir yeşil örtü tasarlanması için otopark katlarından arındırılmıştır. Üstelik tamamen doğal toprak zeminden oluşan BenLeo Park, naturel bitkilerle yeşil alanları kapsamaktadır.

Benesta BenLeo Acıbadem projesi her türlü imkan ve hizmete sahip güvenlikli bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Ayrıcalıklı olarak tasarlanan park, sosyal kulüp, Açıkhava sineması, resepsiyon ve lobi alanları projeye değer katmaktadır. Bolca güneşlenme fırsatı sunan yüzme havuzları, çok fonksiyonlu SPA merkezi, çok kapsamlı spor salonu, Business Lounge, TV Odası, çocuk oyun alanları yer almaktadır. Her metrekaresi birbirine özenle bağlanmış konut ve parkın yanında konumlanan sosyal hayatlı proje konsepti ve yalnızca yaşayanlara özel aktiviteleri evinizden uzaklaşmadan keyifle geçirmenizi sağlamaktadır. Entegrasyonu, ailenin her ferdi için sınırsız aktivite fırsatını ‘’Herşey Dahil Lüks’’ kriterleriyle sunmaktadır.

Dünya standartlarında ödüllü proje

Bahsi geçen proje, ülkemizin önde gelen tasarım ofislerinin mimari çözümleriyle ve dünyanın en büyük uluslararası müteahhitleri arasında bulunan ESTA güvencesi ile tasarlanmıştır. Üstelik proje “daha önce benzeri yapılmamış mühendislik çözümleriyle” tamamlanıyor. Ödüllü pek çok mimari grubun tasarımına destek verdiği Benesta BenLeo Acıbadem, her metrekaresinde sağlamış olduğu iyi planlanmış fonksiyon zenginliğiyle ‘’Her şey Dahil Lüks’’ ifadesine yeni bir anlayış getiriyor.

Projede, ince ayrıntılarıyla rafine bir yaşamı milimetrik detayda mühendislik fonksiyonelleri ve yüksek teknoloji ile buluşturularak sağlıklı yaşam alanları tasarlanması hedeflenmiştir. Bu amaçla adeta yaş alan ve bir klasik gibi yaş aldıkça değerlenen mimari çizgilere sahiptir. Söz konusu proje ESTA’nın fonksiyonellik ilkesini mimarlık ve tasarım harikası yapılar geliştirme imzasıyla dikkat çekmektedir. Üstelik yalnızca bulunduğu bölgeye değil şehre de yeni bir değer katması hedeflenmektedir. Konut projesi mükemmeliyetçi bir anlayışla tasarlanmıştır. Üstelik “European Property Awards 2021” organizasyonu tarafından, karma kullanım kategorisinde, 5 yıldızlı proje olarak ödüllendirilmiştir. Bu doğrultuda dünya çapında otoritelerden de tam not almıştır.

Benesta Genel Müdürü Roksana Diker, projenin çok özel konumuna dikkat çekmiştir. Roksana Diker; “Şehrin akciğerleri Gata Ormanı’na komşu, Çamlıca ve Avrupa Yakası’nın yanı başında yükselmektedir. Ayrıca Avrasya Tüneli’ne 5 dakika mesafede yer almaktadır. Yerlerin ve yönlerin kesişim noktasında çok özel bir lokasyonda konumlanmıştır. Bu lokasyonu projeyi çok özel bir konuma yerleştirmektedir. ifadelerini kullanmıştır.

Esta Construction, dünyanın ilk 100 inşaat firmasından birisi

Esta Construction, Türkiye’de Benesta markasıyla markalı konut sektörüne yepyeni bakış açısı getiren global inşaat şirketidir. Söz konusu şirket uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından her sene hazırlanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2022 listesinde 22 basamak birden yükselerek 93. sıraya yerleşmiştir. Taahhüt şirketlerinin geçtiğimiz senede ülkeleri dışındaki faaliyetlerinden sağladıkları gelirler esas alınarak hazırlanan listeye göre Esta, son 5 senede 96 basamak birden yükselmiştir.

Esta Construction; Rusya’da 3, Almanya’da, Romanya’da, Irak’ta, Libya’da 1 adet ofisiyle 17.500 kişiye istihdam sağlamaktadır. Esta Construction, dünya genelindeki mühendislik bilgisi ve vizyonunu Benesta markası altında Türkiye’ye taşımıştır. Üstelik şirket uluslararası deneyimi ve zamansız yapılar geliştiren ilkesiyle Türkiye’de üst segmentte projeler inşa etmektedir. Az zaman içerisinde alanında uluslararası bilinirliğe sahip olan Esta Construction, himayesinde 15 farklı dil konuşulan, 1.700 mühendisin görev yaptığı 9 ülkede 80’i aşkın proje üreten dev bir organizasyon olarak dikkat çekmektedir.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…