Kategoriler
Proje Haberleri

Berceste Villaları Kuşadası satışları başladı

Berceste Villaları Kuşadası projesi Kasaba İnşaat, Artan Yapı ve Başterziler Ortaklığı ile hayata geçirilen modern bir konut projesidir. Projenin konumu Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde yer almaktadır. Proje kapsamında toplam 4 adet villa yer almaktadır. Villalar ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Söz konusu proje hakkında detaylı bilgi almak için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kasaba İnşaat, Artan Yapı ve Başterziler Ortaklığı ile yaşama geçirilen projede her biri 2 katlı olmak üzere 4 adet villa yer almaktadır. Bu villalar 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 130 metrekare olmaktadır. Ayrıca 3 artı 1 villa tipindeki konutların net büyüklüğü 110 metrekare olmaktadır. 24 saat güvenlik kamerası ile korunan sitede her villaya özel açık otopark alanı mevcuttur. Her villaya özel açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Üstelik otomatik sulama sistemi yer almaktadır. Tüm villalarda akıllı ev sistemi özelliği mevcuttur.

Tüm villaların dış kapıları Sur Çelik kapılardan oluşmaktadır. Yerden ısıtma sistemine sahip villalarda klima alt yapısı da bulunmaktadır. Firma tarafından ankastre mutfak seti hediye edilen projede çimstone tezgah ve lake The More mutfak dolapları yer almaktadır. Aynı zamanda lake Hilton lavabolar ve Winsa Marka Panjur gibi özelliklere de sahiptir. Tüm villaların dış kapıları Sur Çelik kapılardan oluşmaktadır. Yerden ısıtma sistemine sahip villalarda klima alt yapısı da bulunmaktadır. Led dış cephe aydınlatması ve veranda yer almaktadır. Bunun yanı sıra tüm villalarda 2 adet banyo ve 3 adet tuvalet bulunmaktadır.

Berceste Villaları Kuşadası konumu hakkında

Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde yer alan proje Güzelçamlı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi konumda yükselen proje deniz ve doğa manzarasına sahiptir. Çevresinde alışveriş merkezleri, eğlence mekanları, marketler, semt pazarları ve spor salonları gibi birçok olanak bulunmaktadır. Ayrıca, hastane, sağlık merkezi ve eczane gibi sağlık kurumları da yakındadır. Toplu taşıma araçlarına olan erişim kolay olup, çevrede dolmuş, metro, minibüs ve otobüs durakları mevcuttur.

Berceste Villaları Kuşadası fiyatları ne kadar?

Berceste Villaları Kuşadası projesinde 3 artı 1 villa tipinde konutlar yer almaktadır. Brüt 130 metrekare olan 3 artı 1 villaların fiyatı 6.200.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0(543) 249 09 32 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…