Kategoriler
Proje Haberleri

Berr Levels Villaları Aralık 2022’de teslim

Berr Levels Villaları projesi muhteşem doğa havası ve bol oksijenli yapısı ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Berr Yatırım tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 12 adet müstakil villa bulunmaktadır. Her biri 2 katlı olan bu villalar 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

12 ay kullanıma uygun ve ferah yaşam alanlarına sahip projede toplam 12 adet müstakil villa yer almaktadır. Söz konusu villaların her biri 2 katlı olmaktadır. Üstelik villalar 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 188 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 120 metrekare olmaktadır. Proje, 4708 sayılı yapı denetim kanuna ve son deprem yönetmeliğine göre tasarlanmıştır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Bununla birlikte plaka tanıma sistemli site girişine sahiptir. Villalar için uzaktan kumandalı açılır kapanır özel otopark alanı mevcuttur. Her villaya özel exterior yüzme havuzu ve şezlong havuzu bulunmaktadır.

Yeşil alanda sulama sistemi yer almaktadır. Profesyonel peyzaj mimari ile çalışılmış projede her villanın bitkileri özenle seçilmiştir. Üstelik peyzajda palmiye ağaçları, begonvil çiçeği, spiral limon servi ağaçları yer almaktadır. Siteye ait ortak kullanılabilen su arıtma cihazı ve hidrofor tesisatı, jeneratör, uydu sistemi ve depo alanı bulunmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Her villaya özel sesli komutla çalışabilen akıllı ev sistemi yer almaktadır. Otomatik panjur sistemi, mermer tezgah, klima altyapısı ve portmanto gibi pek çok özellik yer almaktadır. Ayrıca bu villalarda 2 adet banyo ve 1 adet tuvalet mevcuttur.

Berr Levels Villaları konumu hakkında

Proje, Aydın’ın Kuşadası İlçesi Güzelçamlı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Muhteşem milli park dağ manzaralı olan proje denize yürüme mesafesindedir. Ayrıca Adnan Menderes Havalimanı 1 saatlik uzaklıkta yer almaktadır.

Berr Levels Villaları fiyatları ne kadar?

Berr Levels Villaları projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Aralık 2022 tarihinde teslim edilmesi planlanan 3 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 5.970.000 TL ile 6.970.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (532) 497 00 64 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…