Kategoriler
Proje Haberleri

Beyaz Evler 1. Etap projesinde anahtar teslim

Beyaz Evler 1. Etap projesi ayrıcalıklı yaşam alanları ile anahtar teslim satışlar başladı. Projenin konumu Kırklareli’nin Lüleburgaz İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Beyaz Grup tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde toplam 4 blok ve 70 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Beyaz Grup güvencesi ile hayata geçirilen proje toplam 4 blok ve 70 adet daire olmak üzere 2 etaptan oluşmaktadır. Birinci etap içerisinde yer alan C ve D bloklarında toplam 38 adet daire yer almaktadır. C blokta 16 adet 2 artı 1, D blokta ise 22 adet 1 artı 1 daire bulunmaktadır. Yapımı devam eden ikinci etap içerisinde ise A ve B bloklarında toplam 32 adet daire yer almaktadır. Üstelik bu daireler de 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. 1. Etap projesinde satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 115 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 100 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur.

Sosyal alanlar içerisinde çocuk oyun parkı, spor alanı ve dinlenme alanları bulunmaktadır. Asansör, hidrofor ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, ebeveyn banyosu, duşakabin ve spot aydınlatma gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Beyaz Evler Etap 1 konumu hakkında

Proje, Kırklareli’nin Lüleburgaz İlçesi İstiklal Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bununla birlikte Yeni devlet hastanesinin ve lysa’nın karşısında yer almaktadır. Yakın çevresinde eczane ve cami bulunmaktadır.

Beyaz Evler 1. Etap fiyatları ne kadar?

Beyaz Evler 1. Etap projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Kat ve cephe seçenekleri bulunan projede anahtar teslimi yapılmaktadır. Brüt 115 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.495.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 532 442 49 80 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…