Kategoriler
Proje Haberleri

Beyaz Konaklar Gümüştepe satışları başladı

Beyaz Konaklar Gümüştepe konut projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanları ile dikkat çekiyor. Bursa’nın Nilüfer İlçesinde yükselen proje Sıcakyüz İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar tek tip daire ve tek tip villalardan oluşmaktadır. Konut projesi yakın zamanda teslim edilecek olup daire ve villa satışları devam etmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Beyaz Konaklar Gümüştepe Daire ve Villa Özellikleri Neler?

Site içerisinde bulunan proje, Nilüfer İlçesi Gümüştepe Mahallesi üzerindeki arsa içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip daire ve tek tip villa seçeneği sunulmaktadır. Aynı zamanda Beyaz Konaklar Gümüştepe kaliteli işçiliğe sahip daireleri ve villa seçenekleri ile dikkat çekmektedir. Projedeki konutlar akıllı ev sistemine sahiptir. Uzaktan telefonla ya da dokunmatik panelden elektrik, klima, kombi kontrolü sağlanmaktadır. Ayrıca telefondan sesli aydınlatma ve TV kontrolü de yapılmaktadır. Suyu ve elektriği otomatik kesebilen, su baskını, gaz kaçağı, yangın dedektörü bulunmaktadır. Bunların yanı sıra giyinme odası, ebeveyn banyosu, klima, ankastre set, görüntülü diafon da konutlar da mevcuttur.

Projede 18 adet ultra lüks konut yer almaktadır. Ayrıca sitede yüzme havuzu, sosyal tesis, kapalı otopark, kartlı giriş ve kamera sistemi olacaktır. Projedeki daireler 3+1 olarak ve villalar da 5+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri ise brüt 240 metrekaredir. Villalar ise brüt 485 metrekarelik arsa payına sahiptirler.

Gümüştepe konut projesi nerede yer alıyor?

Konut projesi, Bursa’nın Nilüfer İlçesi, Gümüştepe Mahallesinde doğayla iç içe bir konumda yer almaktadır.

Projede daire ve villa fiyatları nedir?

Daire ve villalar lansmana özel fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Proje kapsamında satışları devam eden;

Brüt 240 metrekare alana sahip 3+1 tip daireler 3 milyon 650 bin TL,

Brüt 485 metrekare alana sahip 5+1 villalar 8 milyon 400 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca konutların 2022 Ağustos tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0533 927 56 56 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…