Kategoriler
Proje Haberleri

Beyaz Şehir Nevşehir anahtar teslim

Beyaz Şehir Nevşehir projesi isminden de anlaşılacağı üzere Nevşehir’in Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik Nevşehir’in ilk ve tek hobi bahçeli projesi olarak tasarlanan proje Başboğa Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 4.270 metrekarelik arsa alanı üzerinde 2 blok ve toplam 40 daire bulunmaktadır. Daireler ise 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Başboğa Yapı güvencesi ile tasarlanan proje 4.270 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Standartların dışında lüks bir yaşam sunan site içerisinde her biri 10 katlı blok yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 40 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 226 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 200 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Projede 3.200 metrekarelik bir alan peyzaj düzenlemesine ayrılmıştır. Sosyal alanlar içerisinde spor kompleksi, basketbol sahası, çocuk oyun alanı ile çocuklar için palyaço ve tiyatro etkinlikleri yapabileceğiniz amfi alanı bulunmaktadır. Üstelik her daireye özel hobi bahçesi yer almaktadır.

Bina girişinde lobi ve bekleme salonu bulunmaktadır. Dış cephede 150 dansite taş yünü ve kat aralarında ses ve ısı izolasyonu mevcuttur. Giyinme, vestiyer, ütü ve çamaşır odası, ebeveyn banyosu, her dairede ısıtmalı Türk hamamı gibi pek çok özellik yer almaktadır. Ayrıca vestiyer odası içerisinde gizli hem alaturka hem klozet lavabodan oluşan tuvalet bulunmaktadır. 16 metrekarelik devasa terasa sahip dairelerde ana balkonda katlanır cam balkon uygulaması yapılmaktadır. Tüm pencerelerde elektrikli panjur ve sineklik sistemi bulunmaktadır. Bununla birlikte tüm duvarlara yüksek kalite silinebilir duvar kağıdı uygulaması yapılmaktadır. Tavanlarda ise led ışıklandırma detaylı alçıpanlar uygulanmıştır. Daireler anahtar teslim olup mutfak ve vestiyer dolabı, duşakabin, kombi ve daire temizliği dahildir.

Beyaz Şehir Nevşehir konumu hakkında

Proje, Nevşehir’in Merkez İlçesi 15 Temmuz Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Dolmuş yoluna araç ile 2 dakika, yürüyerek 5 dakika uzaklıkta yer almaktadır.

Beyaz Şehir Nevşehir fiyatları ne kadar?

Beyaz Şehir Nevşehir anahtar teslimi yapılan projede banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 226 metrekare olan 4 artı 1 dairelerin fiyatı 3.200.000 TL ile 3.600.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (543) 335 50 50 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…