Kategoriler
Proje Haberleri

Beytepe My Residence satışları devam ediyor

Beytepe My Residence projesi kesintisiz deniz manzaralı arazi üzerinde prestijli ve ayrıcalıklı bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Kocaeli’nin Gebze İlçesi’nde yer alan bu proje Elya Project Group tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde her aile yapısına uygun normal ve dubleks daire seçenekleri bulunmaktadır. Bahsi geçen dairelerin 1 artı 1’den 6 artı 1’e kadar farklı konut tiplerine sahip daire seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Elya Project Group imzası taşıyan projede her aile yapısına uygun normal ve dubleks daire seçenekleri yer almaktadır. Yatay mimariye sahip bloklar 8 katlı olarak yükselmektedir. Bu bloklarda ise 1 artı 1’den 6 artı 1’e kadar farklı konut tiplerine sahip daire seçenekleri yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 170 metrekaredir. Ayrıca 5 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 265 metrekare olmaktadır. Proje deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik yangın alarmı ve hırsız alarmı bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur.

Sosyal alanlar içerisinde spa, hamam, fitness salonu ve sosyal olanaklar, çocuk parkı, çardak ve peyzaj alanı yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile akıllı cihazlardan daire yönetimi sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Yatak odalarında ebeveyn banyosu, banyoların içerisinde duşakabin, ankastre mutfak seti, çamaşır odası ve spot aydınlatma gibi pek çok özellik yer almaktadır. Dairelerin tavanına dekoratif asma tavan yapılmaktadır. Bunun yanı sıra dairelerde parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Salon ve ebeveyn odalarında klima alt yapısı bulunmaktadır.

Beytepe My Residence konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin Gebze İlçesi Osman Yılmaz Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bahsi geçen projede konutlar kesintisiz deniz manzaralı arazi üzerine kurulmuştur. Bunun yanı sıra doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Çevresinde alışveriş merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Ayrıca hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Caddeye yakın konumu ile dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Beytepe My Residence fiyatları ne kadardır?

Beytepe My Residence projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 5.000.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 170 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 7.000.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 265 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı ise 15.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (312) 490 00 93 veya 0 (536) 348 09 65 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…