Kategoriler
Proje Haberleri

Beytepe Paradise satışları başladı

Beytepe Paradise modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Ankara’nın Çankaya İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Ateş Grup Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 9.250 metrekarelik arsa alanı üzerinde 22 katlı 2 blokta toplam 57 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin tamamı 6 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

9.250 metrekarelik arsa alanı üzerinde 22 katlı 2 blokta toplam 57 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin tamamı 6 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 6 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 320 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 275 metrekare olmaktadır. Katlarda villa keyfi yaşayabileceğiniz şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca katlarda tek, çift ve üç daire şeklinde seçenekler mevcuttur. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahiptir. Dairelerde 5 adet banyo mevcuttur. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Daireler ait kiler alanı mevcuttur.

Beytepe Paradise konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Ankara’nın Çankaya İlçesi Beytepe Mahallesi’nde inşa edilmektedir.
Beytepe Paradise projesinde kişiye özel ödeme koşulları sunulmaktadır. Brüt 320 metrekare büyüklüğe sahip 6 artı 1 dairelerin fiyatı 5.600.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 532 604 70 81 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…