Kategoriler
Proje Haberleri

Biga Saraykent Villaları satışları devam ediyor

Biga Saraykent Villaları projesi modern yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Çanakkale’nin Biga İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Tezer İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 katlı, 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 katlı, 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 230 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü ise 210 metrekare olmaktadır. Sitede araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca ortak alanda açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Konutlarda ısıtma sistemi olarak doğalgaz bulunmaktadır. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Villalar akıllı ev sistemi özelliğine sahiptir. Üstelik görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Yangın alarmı ve hırsız alarmı bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin uygulamaları yapılmaktadır. Uydu ve fiber internet altyapısı bulunmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Ayrıca ferah teraslar ve barbekü alanı mevcuttur.

Biga Saraykent Villaları konumu hakkında

Proje, Çanakkale’nin Biga İlçesi Şirintepe Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, havuz, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde market, hastane, sağlık ocağı ve okullar bulunmaktadır. Minibüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.
Biga Saraykent Villaları projesinde krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 230 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villaların fiyatı 1.650.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (286) 317 00 50 veya 0 (553) 539 28 68 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…