Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Bilkent Center uluslararası bir ödüle daha imza attı

İçerisinde mağaza, sinema gibi sosyal alanların bulunduğu Bilkent Center, yeni bir uluslararası başarıya imza attı. Bilkent Holdingin bünyesinde yer alan proje, üçüncü kez renovasyon ödülünü aldı. Tepe Emlak Yatırım tarafından yönetilen alışveriş merkezi, “En İyi Alışveriş Merkezi Renovasyonu” kategorisinden ödüle sahip oldu.

İngiltere’nin küresel çapta tanınan Retail and Leisure International dergisinin düzenlediği söz konusu Global RLI Awards 2020 etkinliğinde on ayrı ülkeden yaklaşık 75 proje değerlendirildi.

Ödül töreni çevrim içi düzenlendi

Bilkent Center da uluslararası çapta düzenlenen ödül törenine dâhil oldu. Söz konusu tören, salgın nedeniyle çevrim içi olarak düzenlendi.

Törende konuşan Tepe Emlak Yatırım A.Ş. Genel Müdürü Deniz Bozan, ödülü kazanmaktan büyük mutluluk ve onur duyduklarını aktardı. Takım arkadaşlarının proje için çok emek verdiğini belirten Genel Müdür Deniz Bozan, söz konusu ödülü tüm çalışma arkadaşları adına kabul ettiğini bildirdi.

Bilkent Center tarafından kazanılan ödüller

Yakın geçmişte Ankara Kahve Festivali’ni düzenleyen Bilkent Center, bu festival sayesinde Hermes Creative Awards etkinliğinde dört kategoriden ödül aldı. 3. Uluslararası Bilkent Sanat Festivali’ne ev sahipliği yapan proje, MarCom Awards’ın “Özel Etkinlik” kategorisinden platin ödülü aldı.

Yine renovasyon projesi ile European Property Awards etkinliğinin “Ticari Yenileme/Geliştirme” ve “Perakende Mimarisi” kategorilerinde ikişer ödüle sahip olan Bilkent Center, Global RLI Awards 2020’de onarım kategorisindeki ödülünü tazeledi.

AVM nerede bulunuyor?

Gün boyu taksi hizmetinin verildiği proje; Gata 100. Yıl Ormanı’nına, YÖK binasına yakın mesafelerde bulunuyor. Başkentin köklü alışveriş merkezlerinden biri olan Bilkent Center‘da 80’den fazla mağaza yer alıyor. Çeşitli sanatsal etkinliklerinin de düzenlendiği merkeze toplu taşımayla da ulaşılabiliyor.

Bin 600 araç kapasiteli otoparkı bulunan alışveriş merkezi; Üniversiteler, 1597. Cadde, No. 3, 06800, Bilkent – Çankaya/Ankara açık adresinde bulunuyor.