Kategoriler
Proje Haberleri

Bintaş Life EgeKent 2 Mayıs 2023’te teslim

Bintaş Life EgeKent 2 projesi yapımı devam etmekte olup, yüzde 90’ı tamamlanmıştır. Hemen tapu teslim durumundaki proje Bintaş Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin konumu ise İzmir’in Menemen İlçesi’nde yer almaktadır. Site içerisindeki 4 blokta 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Bintaş Yapı güvencesi ile benzersiz mimariye sahip projede 10’ar katlı 4 adet konut bloğu yükselmektedir. Her katta 2 adet daire bulunan bloklarda 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 170 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 140 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, spor alanı ve doğal yeşil alan bulunmaktadır. Asansör, hidrofor, kablo TV, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Üstelik her katta her daireye ait 7 metrekarelik kiler alanı yer almaktadır.

Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar doğalgaz bireysel Baymak kombi ısınma ve petek sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ön ve arka cephede olmak üzere 2 adet balkon bulunmaktadır. Antrasit renk elektrikli panjur sistemi, birinci sınıf mdf ve akrilik mutfak ve banyo dolapları ve çimstone tezgah gibi pek çok kaliteli özellik yer almaktadır. Tüm daire tavanları led ışıklandırmalı olarak tasarlanmıştır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Bintaş Life EgeKent 2 konumu hakkında

Proje, İzmir’in Menemen İlçesi İstiklal Mahallesi’nde inşa edilmektedir. 5. Cadde sonunda yer alan proje şehir merkezine yakın konumdadır. Üstelik konutlar deniz, doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Çevresinde alışveriş merkezi market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metro ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Bintaş Life EgeKent 2 fiyatları ne kadar?

Bintaş Life EgeKent 2 projesinde banka kredisine uygun satışlarla birlikte araç takası fırsatı da mevcuttur. Brüt 170 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.450.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca bahsi geçen projenin teslim tarihi Mayıs 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (232) 454 13 71 veya 0 (532) 160 64 21 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…