Kategoriler
Proje Haberleri

Bintaş Twins Mayıs 2023’te teslim

Bintaş Twins konut projesinin yüzde 90’ı tamamlanmış olup, tüm hızıyla sona doğru yaklaşmaktadır. Üstelik kat irtifakı tapuları hazır olan proje Bintaş Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin konumu İzmir’in Menemen İlçesi’nde yer almaktadır. Site içerisinde 4 blok konumlandırılmış olup her katta 2 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Bintaş Yapı güvencesi ile yaşama geçirilen projede her biri 10 katlı olmak üzere 4 adet konut bloğu yükselmektedir. Site içerisinde konumlanan blokların her katın 2 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 170 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 140 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı ve doğal yeşil alan bulunmaktadır. Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Bunun yanı sıra her katta her daireye ait 7 metrekarelik kiler alanı bulunmaktadır.

Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz kullanılmakta olup bireysel Baymak kombi ısınma ve petek sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ön ve arka cephede 2 balkonu bulunaktadır. Antrasit renk elektrikli panjur sistemi, birinci sınıf MDF ve akrilik mutfak ve banyo dolapları, çimstone tezgah ve led ışıklandırma gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Bintaş Twins konumu hakkında

Proje, İzmir’in Menemen İlçesi İstiklal Mahallesi’nde 5. Cadde sonunda inşa edilmektedir. Merkezi konumda yükselen projede konutlar deniz, doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Yakın çevresinde alışveriş merkezi, park alanı, okullar bölgesi, market, semt pazarı, spor salonu ve eczane mevcuttur. Dolmuş, metro ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Bintaş Twins fiyatları ne kadar?

Hemen tapu teslim durumundaki Bintaş Twins projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Ayrıca projenin teslim tarihi Mayıs 2023 olarak planlanmıştır. Brüt 170 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.550.000 TL’den satışa sunulmuştur. Takas olarak araç takasları değerlendirilmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (232) 454 13 71 veya 0 (532) 160 64 21 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…