Kategoriler
Proje Haberleri

Birr Şehir 3. Etap satışları devam ediyor

Birr Şehir Etap 3 projesi Kocaeli’nin Çayırova İlçesi’nde yer alan modern yapılı daireleri ile sahiplerini bekliyor. Söz konusu proje Birr Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde arakat ve dubleks olmak üzere 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Birr Yapı imzası taşıyan projede her biri 4 katlı 5 bina yükselmektedir. Bu bina içerisinde 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan dairelerin dubleks ve ara kat seçenekleri yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 daireler brüt 105 metrekare büyüklüğe sahiptir. 3 artı 1 daireler brüt 120 metrekare büyüklüğe sahiptir. 3 artı 1 dubleks daireler brüt 150 metrekare büyüklüğe sahiptir. Ayrıca 4 artı 1 dubleks daireler brüt 180 metrekare büyüklüğe sahip olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıda inşa edilmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Tüm dairelere özel açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde fitness salonu, oturma alanları ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır.

Dış özellikler içerisinde asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni yer almaktadır. Tüm dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca projedeki tüm konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte tüm konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti yer almaktadır. Tüm dairelerin banyolarının içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanması yapılmaktadır.

Birr Şehir Etap 3 konumu ve fiyatları hakkında

Kocaeli’nin Çayırova İlçesi’nde yer alan proje Akse Mahallesi’nde inşa edilmektedir.

Birr Şehir Etap 3 projesinde fiyatlar bulunduğu konuma göre ve konut tipine göre farklılık gösterebilmektedir. Üstelik kişiye özel ödeme seçenekleri oluşturulmaktadır. Brüt 105 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.500.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 150 metrekare olan 3 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 3.750.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 180 metrekare olan 4 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 4.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(262) 444 92 16 veya 0(532) 315 65 08 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…