Kategoriler
Proje Haberleri

Birzan Vista satışları başladı

Birzan Vista projesi her detayında birinci sınıf işçilik ve birinci sınıf malzeme kalitesiyle inşa edilmektedir. Projenin konumu Bursa’nın Yıldırım İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Birzan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 3.208 metrekarelik arsa alanı üzerinde 2 blok ve toplam 56 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Birzan İnşaat güvencesi ile geliştirilen proje 3.208 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her iki blokta 28 adet daire olmak üzere toplam 56 adet daire yer almaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Bununla birlikte projede 1.300 metrekarelik ticari ünite yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 155 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 140 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur.

Sosyal alanlar içerisinde spor alanı, peyzaj alanları ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Her blokta 2 adet asansör ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Çift balkon, vestiyer, ebeveyn banyosu, duşakabin ve çamaşır dolabı gibi pek çok donanım yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Birzan Vista konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Yıldırım İlçesi Karapınar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Yeni yapılan gençlik merkezinin yanında yer alan proje doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Üstelik Ankara yolu, okul, sağlık ocağı, semt pazarı, market ve diğer sosyal alanlara yürüme mesafesindedir. Dolmuş, metro, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Birzan Vista fiyatları ne kadar?

Birzan Vista projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 155 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.750.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (538) 388 20 43 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…