Kategoriler
Proje Haberleri

Bizim Evler 11 satışa çıktı

Bizim Evler 9 ve 10 projeleri İstanbul, Ispartakule’de hayata geçirilmektedir. Bu projelerin ardından İhlas Holding İnşaat Grubu, Bizim Evler serisinin en yeni projesi olan Bizim Evler 11 projesini satışa sunmuştur. İhlas Holding İnşaat Grubu’nun 30 yılı aşkın deneyimiyle, 25 binden fazla aileyi ev sahibi yapmıştır. Bu kez, Bizim Evler 11 projesiyle modern, aile odaklı bir yaşam konsepti sunmayı hedeflemektedir. Proje, tüm ihtiyaçlara cevap verecek şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca proje 6 blokta toplam 582 daire ve 55 cadde mağazasından oluşmaktadır.

Ferah Daireler ve Geniş Balkonlar

Bizim Evler 11, Marmara Denizi ve Küçükçekmece Gölü manzarasına hakim bir konumda yer almaktadır. Konut projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 tip daireler yer almaktadır. 2+1 daireler 131 metrekareden, 3+1 daireler 168 metrekareden, 4+1 daireler ise 220 metrekareden başlayarak çeşitli seçenekler sunmaktadır. Ayrıca dairelerin geniş balkonları ise dikkat çeken detaylar arasındadır. Bu özellikler, yaşam alanlarında ferahlık ve doğal ışık sağlayarak, konforlu bir yaşam sunmayı amaçlamaktadır.

Geniş Peyzaj Alanları

Ispartakule’nin en yeni projesi Bizim Evler 11, geniş bir peyzaj alanına ve zengin sosyal donatı alanlarına sahiptir. Konut projesinde kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, çocuk oyun alanları yer almaktadır. Ayrıca spor alanları, mini futbol sahaları, süs havuzları, kamelyalar, bisiklet yolu ve yürüyüş parkuru bulunmaktadır. Bunların dışında ayrıca projede daire sahiplerine ve misafirlere özel kapalı otoparklar bulunmaktadır. Projede ayrıca elektrikli araçlar için şarj istasyonları da bulunmaktadır. Bu ayrıcalıklar, konforlu bir yaşamın yanı sıra güvenli ve çevre dostu bir ortam sunmayı hedeflemektedir.

Proje ne zaman teslim edilecek?

Bizim Evler 11 projesi, İstanbul’un en sağlam zeminlerinden biri olan Ispartakule’de yükselmektedir. Proje, İstanbul Havalimanı, Yüksek Hızlı Tren, Kuzey Marmara Otoyolu, Çam ve Sakura Şehir Hastanesi gibi devlet yatırımları ile çevrili bir konumdadır. Ayrıca, Metro ve muhtemel Kanal İstanbul gibi önemli projelere yakın bir konumda olması da dikkat çekmektedir. Konut projesinin teslim tarihi ise 2025 yılı Mayıs ayı olarak planlanmıştır.

İstanbul konut projesi İhlas Holding İnşaat Grubu’nun deneyim ve uzmanlıkla tasarladığı modern bir konut projesidir. Ferah daireleri, geniş balkonları, zengin sosyal olanakları ve ideal konumuyla dikkat çekmektedir. Ailelere yönelik olarak tasarlanan proje, konforlu bir yaşam sunmayı hedeflemektedir. İspartakule’nin gelişen ve yatırım değeri artan bölgesinde yer alan Bizim Evler 11, ayrıcalıklı bir yaşam ve geleceğe yatırım fırsatı sunmaktadır.

Sıkça Sorulan Sorular

Bizim Evler 11 projesinde hangi daire tipleri bulunmaktadır?

Söz konusu konut projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere çeşitli daire tipleri bulunmaktadır.

Projede kaç blok ve daire bulunmaktadır?

Projede toplamda 6 blok ve 582 daire bulunmaktadır.

Bizim Evler 11’de hangi sosyal olanaklar mevcuttur?

Projede kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, çocuk oyun alanları, spor alanları yer almaktadır. Ayrıca mini futbol sahaları, süs havuzları, kamelyalar, bisiklet yolu ve yürüyüş parkuru gibi sosyal olanaklar mevcuttur.

Projede otopark imkanı var mıdır?

Evet, projede daire sahipleri ve misafirler için kapalı otoparklar bulunmaktadır.

Projenin tamamlanması ne zaman planlanmaktadır?

Konut projesinin tamamlanması ve yaşama geçmesi planlanan tarih Mayıs 2025’tir.

Bu proje hakkında daha fazla bilgi almak için 0212 405 10 00 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…