Kategoriler
Proje Haberleri

Bizimtepe Aydos nerede

İstanbul ilinin gözde ilçelerinden biri olan Sancaktepe ilçesinde Bizimtepe Aydos projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Halk GYO – Vakıf GYO imzası ile hayata geçirilmiş durumda.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Bu yönü ile bulunduğu bölgede adından söz ettiren proje, birbirinden bağımsız bloklardan meydana geliyor. Söz konusu olan proje beklemek istemeyen alıcıların ilgisini çekerken aynı zamanda zaman sıkıntısı olan alıcılara da avantaj sağlıyor. Bizimtepe Aydos projesi on üç katlı bloklardan meydana gelecek şekilde tasarlanmış durumda. Söz konusu olan proje bünyesinde bin 37 konut barındıracak şekilde inşa edildi.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen projedeki konutlar iki farklı daire tipinden meydana gelecek şekilde tasarlanmış vaziyette. Söz konusu olan konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Bizimtepe Aydos projesindeki konutlar 2+1 ve 3+1 olarak inşa edildi. Söz konusu projedeki konutlar dört farklı plandan oluşan büyüklüklere sahip. Bahsi geçen projedeki konutlar 88 metrekare ile 177 metrekare arasında değişiklik gösterecek şekilde tasarlanmış durumda.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Söz konusu olan projedeki konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Bizimtepe Aydos projesindeki 2+1 daire tipindeki konutların fiyatları 615 bin TL’den başlıyor. Söz konusu olan projedeki 3+1 konutlar da 831 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Bahsi geçen projedeki konutlar Veysel Karani Mahallesi’nde inşa edildi. Söz konusu olan Bizimtepe Aydos projesindeki konutlar Kanuni Caddesi No:1’de yaşama kazandırıldı.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.