Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Bizimtepe Aydos’da şimdi al 2 yıl sonra öde

Halk GYO ve Vakıf GYO ortaklığı tarafından İstanbul ili, Sancaktepe ilçesinde, Aydos Ormanı’nın yanı başında hayata geçirilen Bizimtepe Aydos projesinden ev sahibi olmak isteyenler örnek daireleri ziyaret ederek detaylı bilgi alabiliyor.

Büyük kısmında satışları tamamlanan Bizimtepe Aydos projesinde, az sayıda kalan dairelerin satışları devam ediyor.

Toplam 1,037 adet dairenin yer aldığı Bizimtepe Aydos projesi Sabiha Gökçen Havalimanı ve Aydos Ormanı başta olmak üzere şehir merkezi, toplu ulaşım, sağlık, alışveriş ve spor gibi alanlara çok yakın konumda yer alıyor.

Yüzde 90 peyzaj alanına sahip Bizimtepe Aydos projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam üç farklı tip daire seçenekleri yer alıyor.

Bizimtepe Aydos fiyatları ne kadar?

Anahtar teslimlerinin 2018 yılı Mayıs ayı içerisinde yapılması planlanan Bizimtepe Aydos projesinde satılık daire fiyatları ise 492 bin 500 TL’den başlıyor.

Bizimtepe Aydos ödeme planı

Bizimtepe Aydos projesinde daireleri şimdi alıp, 2 yıl sonra taksit ödemeye başlayarak, zorlanmadan daire sahibi olabilme fırsatı da sunuluyor.

Bizimtepe Aydos projesinin satış ofisi, Veysel Karani Mahallesi, Kanuni Caddesi, No: 3/A/1 Sancaktepe / İstanbul posta adresinde yer alıyor.

Tel: 444 777 4

Tasinmazhaber.Com