Kategoriler
Proje Haberleri

Blue Beytepe satışları devam ediyor

Blue Beytepe projesi modern yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Ankara’nın Çankaya İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Regal İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Villa projesi içerisinde toplam 9 adet müstakil villa bulunmaktadır. Bu villalar Azure ve Saphhire adıyla iki farklı tipte tasarlanmıştır. Tamamı dubleks olan villalar 5+1 ve 6+1 tipindeki villalardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Çankaya villa projesi içerisinde toplam 9 adet müstakil villa bulunmaktadır. Bu villalar Azure ve Saphhire adıyla iki farklı tipte projelendirilmiştir. Tamamı dubleks olan villalar 5+1 ve 6+1 tipinde projelendirilmiştir. Satışa sunulan 5+1 villaların büyüklüğü brüt 520 metrekaredir. Ayrıca 6+1 tipindeki villaların brüt büyüklüğü de yine 520 metrekaredir. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır.

Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her villanın kendine ait 4 araçlık kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca villaların kendine özel geniş müstakil bahçe alanında ateş çukuru konumlandırılmıştır.

Bunun yanı sıra ortak alanda çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Su deposu ve hidrofor gibi birçok özelliğe sahiptir. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır.

Konutlarda hobi odası, çamaşır odası, soyunma odası ve misafir odası yer almaktadır. Ayrıca 5 adet tuvalet yer almaktadır. Çocuklar için tasarlanmış güvenli ve eğlenceli bir oyun parkı site içerisinde bulunmaktadır. Su deposu ve hidrofor gibi özellikler sayesinde konforlu bir yaşam alanı sunmaktadır.

Blue Beytepe fiyatları ne kadar?

Blue Beytepe projesindeki villa fiyatları, villa tipine göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca villa fiyatları, villaların büyüklüğüne bağlı olarak değişmektedir. Aşağıda villaların başlangıç fiyatları verilmiştir. Bu kapsamda satılık villa fiyatları 25 milyon TL’den başlamaktadır.

5+1 tip villaların fiyatları 25 milyon TL’den başlamaktadır. Bu villaların brüt alanı 520 metrekaredir.

Ayrıca 6+1 tip villaların fiyatları 25 milyon TL’den başlamaktadır. Bu villaların brüt alanı da 520 metrekaredir.

Proje nerede yer almaktadır?

Villa projesi, Ankara İli, Çankaya İlçesi, Beytepe Mahallesi’nde yer almaktadır. Angora ve Erdemkent sitelerine komşu olarak yükselmektedir. Çankaya villa projesinin konumu, altyapısı ve sosyal olanakları ile dikkat çeken bir bölgede yer alması, projeyi değerli kılmaktadır. Çankaya İlçesi’nde merkezi bir konumda bulunan villa projesi, ulaşım kolaylıkları ile dikkat çekmektedir.

Blue Beytepe projesinde kişiye özel ödeme koşulları sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0532 679 62 82 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…