Kategoriler
Proje Haberleri

Blue City Atakum satışları başladı

Blue City Atakum projesi birinci sınıf malzeme kalitesi ile Neutral Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin konumu Samsun’un Atakum İlçesi’nde yer almaktadır. 3.200 metrekarelik arsa alanı üzerinde 36 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Neutral Yapı güvencesi ile tasarlanan proje 3.200 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 9 katlı olmak üzere tek blok yükselmektedir. Bahsi geçen blokta toplam 36 adet daire yer almaktadır. Bu daireler ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 200 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 165 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Bununla birlikte misafir otoparkı yer almaktadır. Sosyal alanlar içerisinde basketbol sahası, bisiklet parkuru, buhar odası, futbol sahası, hamam, sauna, spa, tenis kortu, yürüyüş parkuru, açık ve kapalı yüzme havuzu ile spor salonu bulunmaktadır.

Asansör, yangın merdiveni, fiber internet, kablo TV ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Tasarımı iç mimar tarafından yapılmış lake mutfak ve banyolar yer almaktadır. Çamaşır odası, giyinme odası, vestiyer, ebeveyn banyosu, panjur sistemi, şömine, spot aydınlatma, jakuzi ve kiler gibi pek çok özellik mevcuttur. Her dairede geniş teras alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Blue City Atakum konumu hakkında

Proje, Samsun’un Atakum İlçesi Yenimahalle Mahallesi’nde inşa edilmektedir. İsmet İnönü Bulvarı üzerinde konumlanan proje tramvay durağına cephe konumda yer almaktadır. Toplu taşıma araçlarına yürüyüş mesafesindedir. Konutlar deniz, doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Ayrıca sahil yoluna 200 metre, anayola 150 metre uzaklıktadır. Çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur.

Blue City Atakum fiyatları ne kadar?

Blue City Atakum projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 200 metrekare olan 3 artı 1 daireler 3.300.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (553) 198 57 61 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…