Kategoriler
Proje Haberleri

Blue Diamond Esenler satışları başladı

Blue Diamond Esenler projesi ayrıcalıklı özellikler ve lüks yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Çanakkale’nin Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Tekin Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 34 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 34 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 180 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 135 metrekare olmaktadır. Yatay mimari tasarlanmış projede her katta en fazla 4 daire yer almaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Site içerisinde toplam 2.700 metrekarelik peyzaj alanı bulunmaktadır. Üstelik sosyal alanlar içerisinde; kamelyalar, süs havuzu, çocuk oyun alanları, minyatür hayvanat bahçesi, hobi bahçeleri ve geniş yeşil alan yer almaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Blue Diamond Esenler konumu hakkında

Proje, Çanakkale’nin Merkez İlçesi Esenler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Konutlar şehir merkezine yakın konumdadır. Üstelik boğaz, deniz ve doğa manzarasına sahiptir. Projenin hemen karşısında 90 dönümlük yeşil alana sahip park bulunmaktadır. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur.

Blue Diamond Esenler fiyatları ne kadardır?

Blue Diamond Esenler projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 180 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 daireler 2.300.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (542) 819 17 59 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…