Kategoriler
Proje Haberleri

Blue House Garden 2 2023’ün 2. çeyreğinde teslim

Blue House Garden 2 projesi yatırım yapmayı düşünenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Projenin konumu Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca söz konusu proje Side Blue House Yapı Turizm ve Ticaret Ltd. Şti. tarafından hayata geçirilmektedir. Sitede modern yapıdaki bloklarda toplam 61 adet daire bulunmaktadır. Side Blue House Yapı’nın imzasını taşıyan proje hakkında detaylı bilgiler haberimizde verilmiştir.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Side Blue House Yapı Turizm ve Ticaret Ltd. Şti. güvencesi ile yaşama geçirilen projede her biri 4 katlı modern bloklar yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 61 adet lüks yapıda daireler yer almaktadır. Daireler ise 1 artı 0, 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 0 dairelerin büyüklüğü brüt 47 metrekaredir. 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 60 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 80 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 115 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içerisinde 400 metrekarelik spor salonu, hamam, sauna, çocuk parkı, çocuk ve yetişkin havuzu bulunmaktadır. Her dairede ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca tüm konutlar bağımsız ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları ise yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bunun yanı sıra tüm konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Blue House Garden 2 konumu hakkında

Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde inşa edilmektedir. Side’nin merkezinde yer alan proje denize yürüme mesafesindedir. Aynı zamanda hastaneye, çarşıya ve pek çok lokasyona yakın mesafede yer almaktadır.

Blue House Garden 2 fiyatları ne kadar?

Blue House Garden 2 projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Söz konusu proje yatırım yapmayı düşünenler için kaçırılmayacak fırsat sunmaktadır. 1 artı 0 dairelerin fiyatı 1.300.000 TL’den satışa sunulmuştur. 1 artı 1 dairelerin fiyatı 1.750.000 TL’den satışa sunulmuştur. 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.400.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.950.000 TL’den satışa sunulmuştur. Projenin teslim tarihi ise 2023 yılının 2. çeyreği olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0537 611 31 93 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…