Kategoriler
Proje Haberleri

Blue Wave Park Gemlik güncel fiyatlarla satışta

Blue Wave Park Gemlik projesi tatil köyü rahatlığı veren yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Bursa’nın Gemlik İlçesi’nde yer alan proje Ozan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 adet öne bakan, 2 adet arkaya bakan olmak üzere toplamda 6 adet dubleks konut bulunmaktadır. Bahsi geçen bu konutlar 3 artı 1 ve 4 artı 1 dubleks dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ozan İnşaat kalitesi ve güvencesi ile tasarlanan projede 4 adet öne bakan, 2 adet arkaya bakan olmak üzere toplamda 6 adet dubleks konut yer almaktadır. Konutlar ise 3 artı 1 dubleks ve 4 artı 1 dubleks dairelerden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 145 metrekaredir. 3 artı 1 dubleks dairelerin net büyüklüğü ise 130 metrekaredir. 4 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 220 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dubleks dairelerin net büyüklüğü 215 metrekare olmaktadır. Konutların önü asla kapanmayacak şekilde inşa edilmekte olup eşsiz bir deniz manzarasına sahiptir.

Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Arkaya bakan her bir dubleks dairede 2 adet teras bulunmaktadır. Öne bakanlarda ise 1 adet teras bulunmaktadır. Bununla birlikte konutlarda 2 adet banyo yer almaktadır.

Blue Wave Park Gemlik konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Bursa’nın Gemlik İlçesi Hisar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu projedeki konutların önü kapanmayacak şekilde inşa edilmektedir. Bununla birlikte konutlar Gemlik Körfezi manzarasına sahiptir.

Blue Wave Park Gemlik projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Ayrıca projede krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 220 metrekare olan 4 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 2.700.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (224) 513 54 87, 0 (224) 512 25 36 veya 0 (532) 361 03 47 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…