Kategoriler
Proje Haberleri

Boğaziçi Panorama Evleri Lansman Fiyatlarıyla Satışta

Konut projesi Ordu İli, Ünye İlçesi, Saraçlı Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Ünye konut projesi Gök Turan İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesinde daire satışları lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu. İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği konut projesinde daire satışları da devam etmektedir. Boğaziçi Panorama Evleri projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Satılık konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikleri Neler?

Ünye konut projesi Saraçlı Mahallesi’nde 15 dönümü peyzaj toplam 20 dönüm arsa üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerindeki konut projesi 4 konut bloğundan meydan gelmektedir. Bloklar 12 katlı olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda 4 konut bloğunda ise toplam 184 adet daire yer almaktadır.

Ünye konut projesinde üç farklı tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Konut projesinde yer alan daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 tip konut seçeneklerinden meydana gelmektedir. Lansmana özel fiyatlarla satışa sunulan konut projesinde aynı zamanda ticari üniteler de yer almaktadır. Konut projesinde yer alan peyzaj alanı içerisinde 200 araçlık açık ve kapalı otopark bulunmaktadır. Aynı zamanda cafe, bistro, basketbol ve voleybol sahası, yürüyüş alanları, çocuk parkı, yüzme havuzu, hamam, sauna gibi sosyal alanlar açısından da zengindir.

Boğaziçi Panorama Evleri konut projesi içerisinde fitness salonu, kuru temizleme, kreş, kuaför ve market de yer almaktadır.  Daireler geniş balkonlara sahiptir. Üstelik giyinme odası ve vestiyer gibi alanlar da dairelerin sahip olduğu özelliklerdendir.

Boğaziçi Panorama Konutları Fiyatları Ne Kadar?

Ünye konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda dairenin bulunduğu kata göre de değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satışları devam eden projede;

1.kat, brüt 120 metrekare büyüklüğündeki 2+1 daireler 280 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Brüt 162 metrekare büyüklüğünde, 6.kat 3+1 tip daireler 480 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

12.kat 3+1 tip daireler ise 490 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0532 415 02 14 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…