Kategoriler
Toki Haberleri

Bolu Mengen Beşler 3. etap kura sonuçları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (Toki) tarafından Bolu İli, Mengen İlçesi, Beşler Mahallesi, 3. etapta hayata geçirilen Toki Bolu Mengen Beşler 3. etap projesinde kura çekilişi yapıldı. Kura çekilişinin ardından Bolu Mengen Beşler 3. etap kura sonuçları açıklanacak. Kura sonuçları açıklandıktan hemen sonra ise kura isim listesi web sitemizde yer alacak. Kura isim listesine en hızlı şekilde ulaşabilmek için web sitemizi takip etmeye devam ediniz.

Kuralar 7 Eylül 2020 tarihinde yapıldı

Bolu Mengen Belediyesi ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ortaklığı tarafından Bolu ili, Mengen ilçesi’nde hayata geçirilen Bolu Mengen Beşler 3. etap Toki Evleri projesinde kuralar çekildi. Konut Belirleme Kurası 07 Eylül 2020 tarihinde Pazartesi günü TOKİ Bilkent Plaza A3 Blok 61 Nolu Ofis’ te Saat 11:00′ de yapıldı.

Projede daire tipleri neler?

Toplam 252 adet daireden meydana gelen Bolu Mengen Beşler Toki 3. etap projesinde iki tip daire seçeneklerine yer veriliyor. Projedeki daireler daireler 2+1 ve 3+1 tip dairelerden oluşuyor. Dairelerin 156 tanesi 2+1 tip dairelerden ve 96 tanesi ise 3+1 tip dairelerden meydana geliyor. Projenin ihalesi 4 Aralık 2017 Pazartesi günü gerçekleştirilmişti. Toki Bolu Mengen Beşler 3. etap Konutları projesinde dairelerin dışında ayrıca 1’er adet büfe, cami, dere ıslahı inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yer alıyor.

Bolu Mengen Beşler 3. etap kura sonuçları

252 adet daireden meydana gelen Bolu İli, Mengen İlçesi’nde hayata geçirilen Bolu Mengen Beşler 3. etap Konutları projesinin kura sonuçları ile ilgili daha fazla bilgi edinmek isteyen vatandaşlar 444 86 54 numaralı telefonu arayabilir.