Kategoriler
Proje Haberleri

Bora Villaları Kuşadası Temmuz 2023’te teslim

Bora Villaları Kuşadası projesi, modern mimari ve lüks malzeme seçimini birleştirerek yüksek standartlı yaşam alanları sunmaktadır. Projenin konumu isminden de anlaşılacağı üzere Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda bu proje Yavuz Demir İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 6.840 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 18 adet konut bulunmaktadır. Bu konutların 6 tanesi 2 artı 1 daire, 12 tanesi ise 4 artı 1 tam müstakil villa seçeneklerine sahiptir. Proje hakkında daha detaylı bilgi almak için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Yavuz Demir İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje 6.840 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje dört mevsim boyunca müstakil bir yaşam ve yüksek standartlı bir konfor sağlamaktadır. Proje kapsamında toplam 18 adet konut yer almaktadır. Bahsi geçen konutların 6 tanesi 2 artı 1 daire, 12 tanesi ise 4 artı 1 tam müstakil villa seçeneklerinden oluşmaktadır. Aynı zamanda projede 2 adet ticari ünite mevcuttur. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 85 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 tam müstakil villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 180 metrekare olmaktadır. 24 saat kamera sistemiyle korunan projede güvenli açık otopark alanları mevcuttur.

Her villaya özel açık yüzme havuzu yer almaktadır. Bunun yanı sıra her villa bahçesinde otomatik sulama sistemine sahiptir. Projede bulunan akıllı ev sistemi ve özel yapım Sur Çelik kapı ile güvenli yaşam sunulmaktadır. Yerden ısıtma kombi sistemi, otomatik panjurlu ve ses ve ısı izolasyonu özellikleri ile dikkat çekmektedir. Üstelik Linea Rossa üst segment doğramalar, Vitra marka vitrifiye ve armatür malzemeleri ve birinci sınıf seramik malzemeler kullanılmıştır. Ahşap teras ve şömine ile evinizde sıcak ve huzurlu bir ortam oluşturulabilmektedir. Lake kapı ve mutfak dolapları, ebeveyn odasında giyinme dolabı ve villa girişlerinde portmanto, Lake TV ünitesi ve kitaplık gibi özellikler yer almaktadır.

Bora Villaları Kuşadası konumu hakkında

Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde yer alan proje Kadınlar Denizi Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bahsi geçen proje hem şehir hayatını hem de müstakil yaşamın özgürlüğünü bir arada sunmaktadır. Eşsiz doğası ve güçlü tarihiyle uluslararası bir lokasyonda konumlanan proje şehir merkezine 5 dakika uzaklıktadır. Bununla birlikte plajlara 10 dakikalık bir mesafededir. İzmir Adnan Menderes Havalimanına 1 saat, Efes Antik tiyatro 20 dakika, Milli Park’a 25 dakika uzaklıkta yer almaktadır.

Bora Villaları Kuşadası fiyatları ne kadar?

Bora Villaları Kuşadası projesinde fiyatlar konut tiplerine göre değişiklik gösterebilmektedir. Brüt 85 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 3.250.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 180 metrekare olan 4 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 9.500.000 TL’den satışa sunulmuştur. Projenin teslim tarihi ise Temmuz 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0532 314 82 70 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…