Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Bordo Loca yüzde 10 peşinatla satışta

Konut projelerinin yeni adresi olarak dikkat çeken Eryaman’da konut projelerine bir yenisi daha ekleniyor. İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği Bordo Loca projesi Etimesgut, Eryaman’da yükselmektedir.

Konut projesi Bordo 145 Yapı A.Ş. firması tarafından inşa edilmektedir. Proje Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Eryaman, Göksu Mahallesi’nde yer almaktadır. Söz konusu projede yüzde 10 peşinatla daire sahibi olma fırsatı sunmaktadır.

Eryaman konut projesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’na yakın bir konumda yer almaktadır. Ayrıca konut projesi 3 adet konut bloğundan meydana gelmektedir. Projede ayrıca 6 tane de villa yer almaktadır.

Bordo Loca daire özellikleri neler?

A, B ve C konut bloğundan meydana gelen projede A blok 13 katlı, B blok 14 katlı ve C blok 13 katlı olarak projelendirildi. her konut bloğunda 48 adet daire yer almaktadır.

Eryaman konut projesinde yer alan dairelerin tamamı 4+1 tip dairelerden meydana geliyor. Projedeki dairelerin alanları ise brüt 186 metrekare olarak tasarlandı. Projedeki B blok bodrum katında sosyal alanlar yer almaktadır.

Bordo Loca fiyatları ne kadar?

186 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 dairelerden meydana gelen projedeki dairelerin fiyatları 650 bin TL’den başlıyor. Projedeki dairelerin fiyatları konumu ve katına göre 760 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Bordo Loca projesinde yüzde 10 peşinat ödenmektedir. Ayrıca yüzde 10 peşinat ödedikten sonra kalan tutar ise yüzde 0.79 faiz oranı ve 120 ay vade ile ödeme fırsatı sunulmaktadır.

Proje ne zaman teslim edilecek?

Konut projesi 37 bin 350 metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde inşa edilmektedir. Bordo Loca Eryaman projesinin 2020 yılı dördüncü çeyreğinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır. 

Projede her daireye ait kapalı otopark, açık yüzme havuzu, basketbol sahası yer almaktadır. Ayrıca projede futbol sahası, bay ve bayan ayrı 2 adet fitness salonu, bay ve bayan ayrı Fin hamamı bulunmaktadır. Bunların dışında bay ve bayan ayrı sauna, bay ve bayan ayrı duş, bay ve bayan ayrı soyunma odaları ve çocuk oyun alanı yer almaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Kaşmir Center ve Göksu Parkı’na yakın bir konumdadır. Ayrıca proje Ankara’nın Etimesgut İlçesi, Eryaman, Göksu Mahallesi’nde yer almaktadır.

Tel: 0312 503 05 83

Diğer proje haberleri için tıklayınız…