Kategoriler
Proje Haberleri

Bornova Konutları satışları başladı

Bornova Konutları projesi ayrıcalıklı yaşam alanları ile Gaziantep’in Şahinbey İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bahsi geçen proje Meva Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 blok ve toplam 61 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 ,5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Meva Yapı imzası taşıyan projede her biri 7 katlı olmak üzere modern yapıda 2 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 61 adet daire yer almaktadır. Üstelik dairelerin 5 tanesi 2 artı 1, 56 tanesi ise 3,5 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 3,5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 208 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 160 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde çocuk oyun parkı ve spor alanı bulunmaktadır. Üstelik kendine özgü görkemli peyzaj alanı yer almaktadır.

Asansör, hidrofor, jeneratör, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile akıllı cihazlardan konut yönetimi sağlanmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, giyinme odası, ebeveyn banyosu, Hilton lavabo, duşakabin, PVC doğrama, vestiyer, kiler ve fiber internet gibi pek çok özellik yer almaktadır. Tüm dairelerde duvar kağıdı uygulaması yapılmaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Bornova Konutları konumu hakkında

Proje, Gaziantep’in Şahinbey İlçesi İbn-i Sin a Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Akkent Şehir Hastanesi yakınında T.O.B.B Fen Lisesi’nin tam karşısında yer almaktadır. Bunun yanı sıra civarında market, park, eğitim kurumları ve sağlık kurumları yer almaktadır.

Bornova Konutları fiyatları ne kadar?

Bornova Konutları projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 208 metrekare olan 3,5 artı 1 dairelerin fiyatı 2.700.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 533 135 27 10 ​telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…