Kategoriler
Kentsel Dönüşüm Proje Haberleri

BOSS4 Zeytinburnu İETT Blokları için geri sayım başladı

BOSS4 Zeytinburnu İETT Blokları kentsel dönüşüm projesinde maliklerle anlaşma sağlandı. BOSS4 Gayrimenkul ve Zeytinburnu Belediyesi’nin birlikte hayata geçireceği projede geri sayım başladı. Kurulduğu günden bu yana 5 yılda toplam 8 projeye imza atan firmanın Yönetim Kurulu Başkanının açıklamaları ve projenin detayları haberin devamında bulunmaktadır.

Proje için örnek daire hazırlanıyor

BOSS4 Zeytinburnu İETT Blokları hakkında BOSS4 Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş açıklama yaptı. Bu açıklamalarda, “Yatırımlarımıza aralıksız devam ediyoruz. Son olarak Bahçeşehir’de ‘Alya Bahçe’ ve Beylikdüzü’nde ‘Alya Dream’ projelerine başladık. Şu anda toplam beş projede 650 adet konut ve 35 ticari gayrimenkul alanının inşaatı devam ediyor. Şehir merkezine yakın lokasyonlarda ‘Alya’ markasıyla yüksek katma değerli projeler inşa etmeyi sürdüreceğiz. Şimdi de uzun zamandır çalışmalarını yürüttüğümüz Zeytinburnu projemizi hayata geçiriyoruz. ‘İETT Blokları’ndaki 252 bağımsız bölümün sahipleri ile anlaşma sağlandı. Bittiğinde yaklaşık 450 konut ile ticari gayrimenkullerden oluşacak olan Zeytinburnu projesindeki çalışmalara da hız verdik. Hafriyat çalışmaları başladı. Satış ofisi ve örnek daire hazırlanıyor.” ifadelerine yer verdi.

BOSS4 Zeytinburnu İETT Blokları projesi detayları

Zeytinburnu Belediyesi ile birlikte yapılan proje yaklaşık 24 bin 320 metrekare alan üzerine inşa edilmektedir. Bu alan üzerinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler hazırlanmaktadır. Dokuz blok şeklinde yükselecek olan projede sosyal donatılara da geniş yer verilmektedir. Projede sauna, buhar odası, fitness, basketbol ve futbol sahası, yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları, kafe alanları, Türk hamamı ve kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır. Projede güvenlik için 7/24 özel kameralı güvenlik sistemi bulunmaktadır. Araç park etmek için ise kapalı otopark planlanmaktadır.

BOSS4 Zeytinburnu İETT Blokları konum olarak da dikkat çekici bir yerde bulunmaktadır. Projenin dört bir yanı özel eğitim kurumları, üniversiteler, hastaneler ve alışveriş merkezleri ile doludur. Ayrıca E-5 Karayolu’na 3 km, Cevizlibağ Metrobüs’e 650 metre, Kazlıçeşme Marmaray’a 3,1 km, Esenler Otogarı’na 5.3 km, Fişekhane’ye 4,9 km, Veliefendi Hipodromu’na 6,2 km ve Ataköy Marina’ya 11 km uzaklıktadır. Proje hakkında daha detaylı bilgi almak için 444 25 92 numarasını arayabilirsiniz. Proje satışları başladığında yine haberlerimizde projeye yer vererek bilgilendirmede bulunacağız.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız