Kategoriler
Emlak Haberleri

Bostancı Falez Evleri 2 satışlara başladı

Bursa’nın en gözde ilçelerinden beri Mudanya’da yükselen konut projesi Bostancı Falez Evleri 2 satışlarına devam etmektedir. Güzelyalı konumuyla Marmara denizini, yeşillikle boyalı doğasını ve sokakları buram buram zeytin kokan Mudanya’da sizleri bekliyor. 8 blok üzerinden konumlandırılan toplamda 6 bin 500 metrekarelik arsa alanına sahip konut projesi; sizleri yürüyüş yollarıyla cezbetmek için hazır.

Kalabalıktan kaçınmak isteyenlerin sıklıkla tercih ettiği Mudanya, Bursalıların büyük önem gösterdiği yerlerin başında geliyor. Bu eşsiz yerin yine M.Ö’ye dayanan tarihi ve ılıman iklimiyle sadece yazın değil, dört mevsimi burada geçirmek isteyeceksiniz.

Bostancı Falez Evleri 2 proje özellikleri

Site içerisinde yer alan 8 blok toplamda 93 adet daireyi barındırmaktadır. Yaşam alanı içerisinde sizleri bekleyen açık ve kapalı otopark, çocuk oyun alanları, açık ve kapalı yüzme havuzu gibi; belli başlı önem kazanmış alanlar konut projesine dahil edilmiştir. Aynı zamanda fitness salonu, sauna, duş, kafeterya gibi özel sosyal donatıları sayesinde yaşamınızın geri kalanı oldukça sağlıklı geçecek.

Site iç mimarisinde yer alan profesyonel peyzaj alanları konut projesinin çevresinde yer alan yeşil alanlara ayrıca uyum sağlamaktadır. Yürüyüş yolları, güvenlik hizmeti, intercom sistemi ve her blokta yer alan asansör ile konfor ayaklarınızın altına serilmek için bekliyor.

Daire iç özellikleri arasında yerden ısıtma sistemi oldukça cezbedici bir özellik olarak karşınızdadır. Bostancı Falez Evleri 2 dış tasarımı kadar içe verdiği önemle diğer konut projelerinden bir adım öne çıkıyor. Isı ve ses yalıtımı sayesinde komşularla aranız asla bozulmayacak, mahalle kültürünü sağlıklı bir şekilde yaşatabileceksiniz.

Aynı zamanda kombili sistem ile ısı ayarınızı kendiniz yapmanız mümkün. Böylece istenmeyen faturalara karşı hazırlıklı olacaksınız. Lake kapı, Hilton banyo, kuvars tezgah, ebeveyn banyosu, modüler mutfak, portmanto ve birinci sınıf derzli laminat parke ile seramik çift banyolu tasarım alıcısını şımartmaya devam ediyor.

Projede yer alan daire boyutları

Daire seçenekleri arasından 1+1, 2+1, 3+1 tercihinize göre satın alabilirsiniz. Ayrıca 1 oda 1 salon daireler 65 metrekareden; 2 oda 1 salon daireler 100 metrekareden; 3 oda 1 salon daireler ise 134 metrekareden alıcılarını bulmaktadır.

A konut segmentine sahip Bostancı Falez Evleri 2 projesinde anahtar teslimatı geçtiğimiz mart ayından itibaren gerçekleşmektedir. 5 katlı konutlardan daire sahibi olmak için aşağıda verilen iletişim numarasından firmaya ulaşabilirsiniz.

444 8 254