Kategoriler
Proje Haberleri

Boston 360 Talas lansmana özel fiyatlarla satışta

Boston 360 Talas projesi modern yapıdaki iç ve dış mekan mimari tasarımı ile benzersiz bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Kayseri’nin Talas İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik bahsi geçen proje Boston Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında birbirinden bağımsız 5 adet çok özel villa bulunmaktadır. Villalar ise 7 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Boston Yapı’ya ait proje hakkında detayı bilgi almak için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Boston Yapı güvencesi ile yaşama geçirilen proje, Atölye F&O Mimarlık farkı ile tasalanmıştır. Proje kapsamında birbirinden bağımsız 5 adet modern yapıda villa yer almaktadır. Bu villaların her biri 2 katlı olarak tasarlanmıştır. Ayrıca villalar 7 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 7 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 350 metrekaredir. Üstelik söz konusu villaların net büyüklüğü 300 metrekare olmaktadır. Her bir villa bağımsız girişe sahip olarak tasarlanmıştır. Projedeki tüm villalar 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti ile korunmaktadır. Her villanın kendine özel araçlarını park edebilmesi için açık otopark alanı mevcuttur. Bunun yanı sıra tüm villaların kendine özel bahçe kullanım alanı yer almaktadır. Villa sahipleri, yerden ısıtma sistemi sayesinde konforlu bir ısınma deneyimi yaşamaktadır. Konutların güvenliği de yüksek önemle ele alınmış olup, giriş kapıları çelik malzemeden üretilerek koruma sağlanmaktadır. Ayrıca villalar, akıllı ev sistemi özelliği sayesinde modern yaşamın gereksinimlerine cevap vermektedir. Görüntülü diafon sistemi de konutlarda kullanılan diğer akıllı teknolojiler arasındadır.

Boston 360 Talas konumu hakkında

Kayseri’nin Talas İlçesi’nde yer alan proje Yukarı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Aynı zamanda bu benzersiz villalar, doğal güzellikleri ve nefes kesen manzaralarıyla çevrili olan bir doğa harikası içerisinde konumlanmaktadır. Bu sayede sakin ve ferah bir yaşam sunmaktadır.

Boston 360 Talas fiyatları ne kadar?

Bütün detayları mimarlık ofisinin uzman kadrosu tarafından en ince ayrıntısına kadar düşünülen Boston 360 Talas projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Brüt 350 metrekare olan 7 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 15.000.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca projede banka kredisine uygun satışlar yapılabilmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0(352) 220 00 89 veya 0(537) 063 58 00 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…