Kategoriler
Proje Haberleri

Boutique Panaroma satışları devam ediyor

Boutique Panaroma projesi şehrin karmaşasından uzakta bununla birlikte merkeze yakın konumda yükselmektedir. Projenin konumu İstanbul’un Başakşehir İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Asoy İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 4 ve 8 katlı yatay mimari anlayışı ile inşa edilen bloklarda 147 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 normal daireler ile 4 artı 1 dubleks daire tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Asoy İnşaat güvencesi ile yatay mimari anlayışına sahip sitede 4 ve 8 katlı bloklar yer almaktadır. Bu bloklarda toplam 147 adet daire mevcuttur. Ayrıca daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 normal daireler ile 4 artı 1 dubleks daire tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 166 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 175 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 260 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır.

Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Üstelik sitede aileniz ile birlikte keyifli vakit geçirebileceğiniz sosyal alanlar bulunmaktadır. Fitness merkezi, çocuk oyun parkı ve yüzme havuzu gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Proje, bulunduğu yüksek konumu itibariyle önü kapanmayan ve tüm pencerelerinden eşsiz bir doğa havası ile huzurlu bir yaşam sunmaktadır.

Boutique Panaroma konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul’un Başakşehir İlçesi Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar yapılması planlanan yeni göletin tam karşısında yer almaktadır. Söz konusu proje, önü hiç kapanmayacak doğa manzarasına sahiptir.

Boutique Panaroma projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 166 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 5.800.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 175 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 6.550.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 260 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 10.295.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 212 426 00 61 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…