Kategoriler
Proje Haberleri

Bozkuş Life 4 satışları başladı

Bozkuş Life 4 projesi Bozkuşlar İnşaat firmasının Bozkuş Life konsepti ile yaşama geçirdiği en yeni konut projesi olarak sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde yer almaktadır. Site içerisinde toplam 36 adet daire ile 2 adet villa bulunmaktadır. Villalar 3 artı 1, daireler ise 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Bozkuşlar İnşaat firması imzası taşıyan proje birinci sınıf malzemeler kullanılarak modern tasarımlı bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Site içerisinde toplam 36 adet daire ile 2 adet villa yer almaktadır. Villalar 3 artı 1, daireler ise 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 148 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 168 metrekare olmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Site içerisinde dairelerin kullanabileceği açık otopark alanları mevcuttur. Villaların kendilerine özel müstakil otopark alanları mevcuttur.

Sitede açık ve kapalı yüzme havuzu, güneşlenme alanları ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Bahçe katı dairelere özel bahçe kullanım alanları bulunmaktadır. Üstelik villalar için ise müstakil yüzme havuzu ile müstakil bahçe kullanım alanları yer almaktadır. Dış özellikler içerisinde asansör, su deposu ve kablo TV gibi birçok özellik mevcuttur. Tüm konumlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz kullanılmaktadır. Konutların giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ebeveyn banyosu, duşakabin, PVC doğrama gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat parke zemin uygulaması yapılmaktadır.

Bozkuş Life 4 konumu hakkında

Proje, Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Uzunmehmet Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar doğa manzarasına sahiptir. Lokasyon olarak Cehennem Ağzı Mağarası’na yakın konumda yer almaktadır.

Bozkuş Life 4 fiyatları ne kadar?

Bozkuş Life 4 projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. 3 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 3.250.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin fiyatı 3.400.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0(372) 323 24 60 veya 0(534) 015 92 40 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…