Kategoriler
Proje Haberleri

Buca Safir Residence’da yaşam başladı

İzmir’in Buca bölgesinin ismini layıkıyla taşıyan ‘Buca Safir Residence’ projesi banka kredisine uygun ve hemen teslim ile alıcısını sevindiriyor. Merkezi konumuyla, toplam 142 konutuyla kendinden söz ettirmeye devam eden konut projesini yakından tanıyalım.

Buca Safir Residence proje özellikleri

Bu konut projesi İzmir’in sevilen ilçesi Buca’da yer almaktadır. Yalnızca 1 oda 1 salon seçeneğinin bulunduğu toplam 142 daire alıcısını beklemektedir. Nisan 2018’de başlatılan teslimler, sizlere minimal hayat deneyimi gibi minik hayallerinizi gerçekleştirme imkanı veriyor.

2 bloktan oluşan konut projesi ayrıca daire boyutlarını brüt 50 metrekareden net 45 metrekareye değiştirmektedir. İçerisinde tam donanımlı mobilyaların ve LCD televizyonların olduğu dairelere yalnızca bavulunuzu götürmek gibi ufak bir görev üstleniyorsunuz.

Ankastre beyaz eşyaların yanı sıra mikrodalga fırın, buzdolabı, elektrikli ocak, bulaşık makinası, çamaşır makinası, aspiratör, LCD T.V, Hansgrohe marka armatürler, yatak ve baza gibi hediyeleri bünyesine dahil etmiştir. Fitness merkezi ve bahçesinde bulunan kamelyaları sağlıklı yaşamda sizleri desteklemeye devam ediyor. Güvenlik, kapıcı ve bahçivan gibi özel hizmetler konutlarda sizleri özel kılmak üzere hizmete daima hazırdır.

Projeye dahil edilmiş hizmetler nelerdir?

Asansörün bulunduğu binalarda yapı denetimi ve zemin etüdü tamamlanmış, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun hale getirilmiştir. Her dairenin alıcısına özel programlanmış son teknoloji Mitsubishi VRF klima sistemi aktif olarak teslim edilecektir.

Açık ve kapalı otopark olanakları, uydu yayını için hazır altyapı ve kablosuz internet; zamansız elektrik kesintilerine karşı aydınlatmaların ve asansörlerin hizmetini sürdüren jeneratör sistemi bulunmaktadır.

Ayrıca bina içerisinde bulunan yönetim ofisi hafta içi daima hizmete hazır bulunuyor. Ticari ünitelerin alt katlarda yer alması da sizlere zaman kazandıran bir diğer olgu alanlarından sayılabilir.

Projede fiyatlar nelerdir?

Alıcı kadar yatırımcısına da fırsatlar getiren konut projesi Buca Safir Residence, kira getirilerini 1.500 TL ila 1.650 TL arasında değiştiriyor. 0.99 faiz oranlı banka kredisi kullanabileceğiniz gibi değişen koşullar ile önünüze sunulan avantajlardan yarar sağlayabilirsiniz.

1 oda 1 salon, 55 metrekare genişliğine sahip daireler metrekare hesabını 7 bin TL’den başlatmıştır. Konut projesinde yer alan satılık daireler fiyat ortalamasında ise 286 bin TL’den açılış sağlayarak, en yüksek 335 bin TL oranlarında tutmayı başarıyor.

Detaylı bilgi için:

0 552 234 14 44