Kategoriler
Proje Haberleri

Buhayat İstanbul uygun ödeme seçenekleriyle satışta

Buhayat İstanbul projesi güvenli ve doğal bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu İstanbul’un Pendik İlçesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda bu proje Ortak Yapı Yatırım A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. 18.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde 9 blok ve toplam 306 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin ise 2 artı 1’den 5 artı 1’e kadar konut seçenekleri mevcuttur. Modern mimariye sahip proje hakkında detaylı bilgi almak için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ortak Yapı Yatırım A.Ş. güvencesi ile tasarlanan proje 18.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında az katlı ve yapısal güce sahip 9 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu blokların içerisinde ise farklı daire tiplerinden oluşan toplam 306 adet daire yer almaktadır. Üstelik daireler 2 artı 1, 3 artı 1, 4 artı 1 ve 5 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Bahsi geçen bu dairelerin büyüklüğü brüt 75 metrekare ile 257 metrekare arasında değişmektedir.

Bu Hayat İstanbul projesinin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Aynı zamanda radye temel atılan proje deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. 24 saat güvenlik hizmeti sağlanan projede kapalı otopark alanı mevcuttur.

Sosyal alanlar içerisinde yürüyüş parkuru, süs havuzu, kamelyalar ve çocuk oyun alanları yer almaktadır. Üstelik projenin tam ortasında bulunan ve tamamen doğal topraktan oluşan peyzaj alanı ferah bir yaşam sunmaktadır. Konutların içinde bulunan daireler, aralarında ısı ve ses yalıtımı bulunan özelliklere sahiptir. Isınma sistemi olarak merkezi ısıtma sistemi kullanılmaktadır. Ayrıca, dairelerin giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bunun yanı sıra konutlar, görüntülü diafon sistemi ile donatılmıştır.

Buhayat İstanbul konumu hakkında

İstanbul’un Pendik İlçesi’nde yer alan proje Kurtköy Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu Bu Hayat İstanbul projesi şehrin karmaşasından uzak, doğal bir bahçe içinde vakit geçirmek isteyenler için tasarlanmıştır. Üstelik Kurtköy Şehir Parkı’na sadece bir dakikalık mesafede yer almaktadır. Sabiha Gökçen Havalimanı’na yakın olması seyahatlerde büyük kolaylık sağlamaktadır. Aynı zamanda projeye bir adım uzaklıktaki İstanbul’un en büyük outlet alışveriş merkezleri ve restoranlar da ev sahiplerine keyifli zamanlar geçirme imkanı sunmaktadır.

Buhayat İstanbul fiyatları ne kadar?

Buhayat İstanbul ev almak isteyenlere özel yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ve yüzde 0,99 kredi imkanı sunulmaktadır. Proje kapsamında yer alan 2 artı 1 daireler 3.400.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.  3 artı 1 daireler 5.050.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Ayrıca 4 artı 1 daireler ise 8.880.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu Hayat İstanbul projesi hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 444 94 64 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…