Kategoriler
Proje Haberleri

Bükler Vadi Evleri satışları devam ediyor

Bükler Vadi Evleri projesi yaşama değer katan modern yapısı ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde yer almaktadır. Söz konusu proje ABFM İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde her biri 6 katlı 8 konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

ABFM İnşaat güvencesi ile tasarlanan projede her biri 6 katlı 8 konut bloğu yükselmektedir. Bahsi geçen bloklarda 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut seçenekleri yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairlerin büyüklüğü brüt 174 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 149 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi, şifreli blok giriş kapıları ve site çevresi duvar ve kontrollü giriş noktaları ile güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde çocuk oyun parkı ve spor alanı bulunmaktadır. Bodrum katta dairelere ait ek oda bulunmaktadır.

Tam güvenlikli asansör ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, ebeveyn banyosu, duşakabin, kiler ve spot aydınlatma gibi birçok özelliğe sahiptir. Mutfak dolapları ve banyo dolapları mevcuttur. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Dairelerde ferah yapıda balkonlar yer almaktadır.

Bükler Vadi Evleri konumu hakkında

Proje, Bursa’nın İnegöl İlçesi Yunusemre Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje şehrin gürültüsünden uzakta doğa ile iç içe bir konumda yükselmektedir. Üstelik bu konutlar doğa manzarasına sahiptir. Çevresinde eğitim kurumları, market, park, sağlık ocağı ve cami yer almaktadır.

Bükler Vadi Evleri fiyatları ne kadar?

Bükler Vadi Evleri projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 174 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.700.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca projede arsa, tarla, bahçe ve araç takası yapılabilmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (224) 710 00 11 veya 0 (532) 155 70 16 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…