Kategoriler
Emlak Magazin

Bülent Ersoy 40 milyon TL’ye 2 villa aldı: Ben fiyat konuşmam

Bülent Ersoy, Muğla’nın Bodrum ilçesinden 40 milyon liraya 2 adet villa aldı. İstanbul’a 2 günlüğüne geldiğini ve yarın döneceğini bildiren Ersoy, villaların fiyatı hakkında “Zaten rakamları biliyorsunuz. Ben fiyat konuşmam, buna gerek yok, beğendim ve iki villa aldım” diye konuştu.

Demirören Haber Ajansının aktardığı bilgilere göre Türk sanat müziği ile ilgili çalışmalarıyla öne çıkan Ersoy, aldığı villaların tapu işlemlerini yapmak için Bodrum’a gitti. Ajda Pekkan ve Ebru Gündeş’in de villalarının bulunduğu siteden süper lüks 2 villa alan Sanatçı Ersoy, Kovid-19’daki izolasyonu ve İzmir depremiyle ilgili konuştu.

Bodrum Kalesi’nin manzarasının eşlik ettiği iki adet villayı satın alan Oyuncu Ersoy, tapu ve devir işlemleri için Bodrum’a hareket etti. Arkadaşlarıyla  ilçedeki bir restoranda yemek yiyen sanatçı, salgından dolayı dışarı pek çıkmadığını dile getirdi.

Bülent Ersoy: Layıkıyla uygulamaya çalışıyorum

Restorandan çıktıktan sonra gazetecilere demeç veren ve “Diva” lakabıyla tanınan ünlü sanatçı Bülent Ersoy, salgınla ilgili “Koronavirüs ile ilgili herkes bir açıklama yapıyor. Benim bir şey söylemem abesle iştigal olur. Virüs ile ilgili bilirkişiler açıklama yapıyor ben de layıkıyla uygulama çalışıyorum. Bodrum’dan iki villa aldım. İki günlüğüne onun için geldim. Yarın tapu işlemleri bitiyor, İşlerim bitince hemen İstanbul’a döneceğim” ifadelerini kullandı.

“Kararları kendim veririm ve onu uygularım”

Salgın döneminde Bülent Ersoy, Bodrum’da ikinci konutları olanların nüfus kayıtlarını ilçeye aldırmasına yönelik çağrıların yapıldığının söylenmesi üzerine “Ben duymadım. Böyle şeyleri çok da ciddiye almam. Kararları kendim veririm ve onu uygularım” cevabını verdi.

“İnsan gözle gördüğü zaman çok kötü oluyor”

İzmir’de meydana gelen deprem hakkında da konuşan Bülent Ersoy, “Deprem, beni içten yaraladı. Bizzat insan gözle gördüğü zaman çok kötü oluyor” sözlerini kaydetti.