Kategoriler
Proje Haberleri

Bulvar Lotus hemen teslim

Özgür Kavaklı İnşaat imzası ile Bulvar Lotus projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Bursa ilinin Nilüfer ilçesinde yaşama kazandırıldı. Çalışmaları tamamlanan proje bu yönü ile bölgedeki diğer projelerden bir adım daha öne çıkıyor. Bahsi geçen projedeki konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor.

Bulvar Lotus projesinde yer alan konutlar hemen teslim seçeneği barındırdığı için beklemek istemeyen alıcıların dikkatini çekiyor. Ayrıca, projede yer alan konutlar bu sayede zaman sıkıntısı olan alıcıların da ilgisini görüyor, avantaj sağlıyor.

Birbirinden bağımsız bloklardan meydana gelen proje bünyesinde 416 adet konut barındıracak şekilde planlanmış durumda. Projede yer alan bloklar sekiz katlı olarak tasarlanmış vaziyette.

Projede yer alan konutlar nerede yükseldi?

Bahsi geçen konutlar Ataevler Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda. Söz konusu olan Bulvar Lotus projesi Ata Caddesi’nde yükseldi. Proje lokasyonu ile de ilgi görüyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projede yer alan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de daire tiplerine uygun bir şekilde planlanmış durumda. Bulvar Lotus projesinde yer alan konutlar 3+1 ve 4+1 olarak yaşama kazandırılıyor. Projede yer alan 3+1 konutlar 150 metrekare olarak tasarlanmış durumda. Bahsi geçen 4+1 konutlar ise 270 metrekare olarak planlandı.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutların fiyatları daire tipleri ve konut büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Bulvar Lotus projesinde bulunan 3+1 konutların fiyatları 490 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Projede yer alan 4+1 konutlar ise 820 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Bahsi geçen konutların tümü hemen teslim durumunda.