Kategoriler
Proje Haberleri

Bulvar Suites Ulukent satışları devam ediyor

Bulvar Suites Ulukent projesi İzmir’in Menemen İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik bahsi geçen proje Hasbağ İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde konumlanan bloklarda 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Hasbağ İnşaat güvencesi ile geliştirilen projede her biri 12 katlı olmak üzere modern yapıda bloklar yükselmektedir. Bu bloklarda 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 135 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 160 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daire için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu, spor alanı, tenis kortu, kamelyalar ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Üstelik dış özellikler içerisinde asansör, hidrofor ve yangın merdiveni yer almaktadır.

Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Her dairede ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üçlü ankastre mutfak seti, ebeveyn banyosu, Hilton lavabo, duşakabin ve otomatik panjur sistemi gibi pek çok donanım yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin uygulaması yapılmaktadır. Tüm daireler teras büyüklüğünde geniş balkonlar yer almaktadır.

Bulvar Suites Ulukent konumu hakkında

Proje, İzmir’in Menemen İlçesi 29 Ekim Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi konumuyla dikkat çeken proje aynı zamanda doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Yakın çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı, park alanı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metro, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Bulvar Suites Ulukent fiyatları ne kadardır?

Bulvar Suites Ulukent projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık gösterebilmektedir. Brüt 160 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.900.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0(232) 841 03 87, 0(232) 841 13 10 veya 0(537) 400 60 90 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…