Kategoriler
Proje Haberleri

Bumerang Kartal teslim tarihi

2016 yılında çalışmalarına başlatılan Bumerang Kartal projesi toplam 190 adet bağımsız bölüm home-ofîs ve konut olarak tasarlanırken, 14 adet de mağaza planlandı. Kaba inşaatı tamamlanmış olan projede teslimlerin ise 2019 yılı Aralık ayı içerisinde yapılması planlanmaktadır.

Daha önce Ofisim İstanbul ve Oval Bahçe gibi konut projelerine de imza atan Özkartallar son olarak hayata geçirdiği Bumerang Kartal ile markalı konut sektöründe emin adımlarla ilerliyor. Seyir terasıyla birlikte 41 kattan meydana gelen Bumerang Kartal, 10 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde konumlandırılmış. 60 bin metrekare kapalı inşaat alanına sahip projede 190 adet bağımsız bölüm home ofis ve konut yer alıyor. Ayrıca 14 adet cadde mağaza da yer alıyor. 8. katından itibaren Adalar manzarasına hakim ofis ve daireler 64 metrekarede ila 374 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip. Bumerang Kartal projesinde yer alan daireler sadece 2+1 ve 3+1 seçenekleriyle satışa sunuluyor.

İnşaat çalışmalarına 2016 yılı Eylül ayında başlanan proje şu anda kaba inşaatımız bitmiş durumda. Projenin teslim tarihi olarak ise 2019 yılı Aralık ayında yapılması planlanmaktadır. İstanbul, Kartal’da yükselen Bumerang Kartal projesi Kartal Metrosu’na 1 dakikalık yürüme mesafesinde yer alıyor.

Bumerang Kartal projesinde seyir terası, kafeler, toplantı salonları, yüzme havuzları, tenis kortu, fitness center, sauna, buhar odası-masaj odası, Türk hamamı, lobi-danışma, çamaşırhane, mescitler, yönetim odaları, sığınak, açık ve kapalı otopark, 6 tane yolcu 2 tane de yük asansörü olmak üzere 8 tane asansör, 452 araçlık kapalı, 23 adet açık (misafir otoparkı) olmak üzere toplam 475 adet araç kapasitesine sahip otopark alanı yer alıyor.

Satışların ise yüzde 25’inin tamamlandığı Bumerang Kartal projesindeki ofis ve konut alanlarının metrekare fiyatı 6 bin 900 TL ila 14 bin TL aralığında değişiyor. Bumerang Kartal projesindeki daire ve ofisler, krediye uygun, yüzde 1 KDV avantajları ile firma bünyesinde yüzde 40’u peşin, geri kalan yüzde 60’i proje bitiş tarihi olan Aralık 2019’a kadar sıfır komisyon ile taksitleniyor.