Kategoriler
Emlak Haberleri

Bumerang Kartal’da yüzde sıfır faizle

Özkartallar A.Ş. tarafından İstanbul İli, Anadolu Yakası, Kartal’da hayata geçirilen Bumerang Kartal projesinde teslime kadar ödemelerde yüzde sıfır faizle daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

İnşaat çalışmalarında son kata gelinen Bumerang Kartal projesinde satışların yüzde 25’i tamamlanmış durumda..

Kartal Adliyesi’nin tam karşısında, Kartal Metrosu’na 1 dakika yürüme mesafesinde yer alan Bumerang Kartal projesinde 8. kat itibarıyla tüm daire ve odalarda Adalar ve deniz manzarasına sahip.

Bumerang Kartal projesi, seyir terası, kafeler, toplantı salonları, yüzme havuzları, tenis kortu, fitness center, sauna, buhar odası, Türk hamamı, çamaşırhane, mescitler, sığınak, açık otopark, kapalı otopark gibi alanlar yer alıyor.

9 bin 650 metrekare yüzölçümlü arsa parseli üzerinde inşa edilen Bumerang Kartal projesi 40 katlı tek blokta toplam 190 adet ofis ve daireler ile 14 adet mağazadan meydana geliyor.

Bumerang Kartal projesinde yer alan ofis ve dairelerin alanları ise 64 metrekare ile 374 metrekare arasında değişmektedir.

2019 yılı Aralık ayı içerisinde tamamlanarak teslim edilmesi planlanan Bumerang Kartal projesinde ofis ve dairelerin metrekare birim fiyatları 6 bin TL ile 12 bin 500 TL arasında değişiyor.

Bumerang Kartal projesinde yer alan daire ve ofisleri krediye uygun, yüzde 1 KDV avantajları ile firma bünyesinde yüzde 40 peşin ödedikten sonra kalan tutar teslim tarihi olan 2019 yılı Aralık ayına kadar sıfır faizle ödeme fırsatı sunuluyor.

Tel: 0216 370 70 71