Kategoriler
Emlak Magazin

Burcu Esmersoy gayrimenkule yatırım yapıyor

Bundan yaklaşık iki yıl önce Burcu Esmersoy, kendisi ile ilgili çıkan gayrimenkul zengini haberleri için yaptığı bir röportajda bu iddialara cevap verdi. Geçmişte hakkında çıkan gayrimenkul zengini haberlerine şaka yolluda olsa onayladı. Verdiği röportajda gayrimenkul yatırımı konusunda fena olmadığını belirtti.

Burcu Esmersoy basın mensuplarına verdiği bir sokak röportajında kazandığı parayı gayrimenkul alarak değerlendirdiğini söyledi. Burcu Esmersoy, TV100 kanalından yayınlanan sokak röportajından “Emlak zengini haberleri vardı bundan bir kaç yıl önce baya, fena değilim bende. Allah bereket versin iyiyim. Sırtımız yere gelmez hepimize bakarım.” demişti. Esmersoy, pandemi nedeni ile seyahat edemediğini, seyahat etmeyi sevdiğini, seyahat edemediği için de mutsuzu olduğunu söyledi.

Yarı fiyatına ev aldı iddiası

2020 yılı Ağustos ayında basında çıkan haberlerde, Bodrum, Asarlık bölgesinde yer alan bir projeden 1+1 tip dairelerden satın alan Burcu Esmersoy’a yapılan indirim ise baya dikkat çekti. Ünlü sunucunun, 4 milyon TL değerindeki bir daireyi ünlü olmasının avantajını kullanarak 2 milyon TL ‘ye aldığı haberleri yer almıştı.

Bu tarihte çıkan haberlerin devamında ise;

“Sosyal medyada sık sık reklam içerikli paylaşımlar yapan Burcu Esmersoy, bu şekilde önemli bir gelir elde ediyor. Instagram hesabında 4 milyon takipçisi olan43 yaşındaki sunucu, sadece bir ürün tanıtımından 25 bin TL alıyor.

Sosyal medya hesabından markalarla iş birliği yaparak önemli gelir elde eden 43 yaşındaki sunucu, ünlü olmasının avantajını kullanarak Bodrum’dan indirimli fiyatla konut satın almıştı. Esmersoy’un tercihi, Bodrum ve Bitez Koyu arasında yer alan Asarlık Mevkii oldu. ” haberleri yer almıştı.